Bondscoach Sven Vanthourenhout
Volledig scherm
PREMIUM
Bondscoach Sven Vanthourenhout © BELGA

Bondscoach Sven Vanthourenhout na Nederlands ‘pakje rammel’ in eigen huis: “Dit komt aan”

WK veldrijdenEindscore: Nederland-België 8-3. Maar vooral de vier gouden medailles van onze noorderburen komen aan. We kregen er stevig van langs in eigen huis. Bondscoach Sven Vanthourenhout verbloemt niets. En stelt nuchter vast: “Niemand heeft zichzelf kunnen overtreffen.”

37 reacties

 • Ine Anckaert

  4 maanden geleden
  Het eige wat ik hem aan wrijf is dat de kleine Nijs niet meegenomen heeft! Waar waren anderen in zijn categorie en welke plaats hebben ze gereden! Dit was een fout van jewelste die ik absoluut niet begrijp! Maar wees gerust Thibault zal hier nog sterker uitkomen, de Sven heeft dit in het verleden ook al wel eens ondervonden! Jammer voor de jongens die om en rond Thibault zullen rijden, Binnen 3 jaar zal ij top zijn, als het al niet eerder zal zijn!!
 • Lisette Van Eester

  4 maanden geleden
  Dit kan ik geen wereldkampioenschap noemen. Alleen Belgen en Nederlanders.
 • Freddy Madou

  4 maanden geleden
  Je moet het maar doen er niets van terecht brengen en goed betaald worden, in 1 ding moet ik hem gelijk geven van boerenpaarden maak je geen renpaarden, nochtans is het zijn job dit te verwezenlijken.
 • René Pijnacker

  4 maanden geleden
  Is ondertussen dus ook de bondscoach voor de wegwielrenners en; 'wil daar dezelfde groepssfeer creëren als in de cross', wel, dat belooft veel voor de volgende WK in België.
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  5 maanden geleden
  Oostende kleurde oranje...wie krijgt de schuld?? Niemand..behalve de renners én rensters...NIET sterk genoeg..