Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © BELGA

BK veldrijden in Middelkerke definitief zonder publiek

BK veldrijdenHet BK veldrijden, dat komend weekend in Middelkerke op de agenda staat, zal definitief plaatsvinden zonder publiek, ook al komen er deze week nog versoepelingen van de coronamaatregelen. Dat heeft organisator Golazo na overleg met de gemeente Middelkerke en Belgian Cycling dinsdag gemeld.

18 reacties

 • guy vermeulen

  5 maanden geleden
  De bier gooiers kunnen het nu in hun eigen tuin gooien .
 • LUDO SPRANGERS

  5 maanden geleden
  Het strand is van iedereen ,net zoals de pleinen in Brussel en de winkelstraten in Antwerpen. Normaal kon alles goed geregeld zijn als de inrichters het tijdig wisten! Gelukkig is er TV uitzending. De sfeer ter plaatse ontbreekt helaas!
 • Dirk Tuymans

  5 maanden geleden
  De Decker kennende. Hij zal nog wel iets uit zijn hoed toveren. En gelijk heeft hij.
 • André Christiaens

  5 maanden geleden
  Kan Jean-Marie De Decker geen tafels plaatsen op het strand, toch plaats genoeg en in de zee lucht is geen Corvd-19, moeten wij niet verluchten J-M. Het gaat gewoon hoeveel zakgeld kon J-M krijgen van de organisatie.
 • bernard vermeulen

  5 maanden geleden
  Beter dan met publiek zonder renners, als iedereen die denkt zich aan de maatregelen te houden eens goed nadenkt, dan weten we heel goed dat we allemaal nogal los ermee om gaan, vb hoeveel werpen hun mondmasker weg na 1 keer gebruik, hoeveel raken nooit het blauwe gedeelte aan, hoeveel houden 1.5 meter afstand, niemand die ik zie .
 1. 153.700 euro versus 143.370 euro: beste vrouw in het veldrijden verdient opnieuw meer dan beste man
  PREMIUM
  Veldrijden
  54

  153.700 euro versus 143.370 euro: beste vrouw in het veldrijden verdient opnieuw meer dan beste man

  Het crossseizoen zit er sinds gisteren officieel op. De prijzen zijn verdeeld, renners en rensters maken de financiële balans van hun wintermaanden op. Opvallend: voor het derde opeenvolgende jaar sinds de gelijkschakeling van de barema’s overtreft de sterkste vrouw de sterkste man. Een analyse van de cijfers, met onder meer Wout van Aert die het met de helft minder moet doen dan ploeggenote Marianne Vos - terwijl ze elk evenveel crossen reden.