Sven Vanthourenhout en Adrie van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Vanthourenhout en Adrie van der Poel. © Photo News

Belgisch bondscoach Vanthourenhout en vader Van der Poel zijn het eens: “Mathieu heeft de beste kansen”

WK VeldrijdenHet is vandaag aflevering 167 in de tweestrijd tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert in het veld. De voorlopige stand is 52-114 in het voordeel van Van der Poel. Of als je het tot wereldtitels beperkt: 3-3. Wie daar zondag 4-3 van maakt? Adrie van der Poel, vader van Mathieu, en Sven Vanthourenhout, de Belgische bondscoach, zijn het eens: “De beste kansen zijn voor Mathieu van der Poel.” En de anderen? “Die komen echt niet tot hun enkels.”

52 reacties

 • bart vansteenkiste

  1 jaar geleden
  vanderpoel wint op 1 been , is vergelijkbaar met een mercedes en een lada haha , wout heeft geen schijn van kans of vanderpoel moet pech hebben
 • Patrick Moers

  1 jaar geleden
  Wout gaat winnen en daarmee basta!
 • Nico van Hoorbeeck

  1 jaar geleden
  Van der Poel is een klasse beter, zal vanmiddag ook wel blijken.
 • Jean-claude dubois

  1 jaar geleden
  Als een bondscoach niet gelooft in de kansen vd Belgen, kan hij beter opstappen
 • Lucia De Ridder

  1 jaar geleden
  Indien Sven VTH dit écht gezegd heeft, zijn voor mijn part zijn dagen als bondscoach geteld.
 1. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldtitel pakken: “Pidcock is dé topfavoriet”
  Gouden Cross
  10

  Drievoudig wereldkam­pi­oen veldrijden Erwin Vervecken ziet een Brit de wereldti­tel pakken: “Pidcock is dé topfavo­riet”

  Vanavond begint met de Mixed Team Relay het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville. Drievoudig wereldkampioen Erwin Vervecken verwacht dat het een spannende wedstrijd wordt bij de elite mannen, maar voor hem is Pidcock wel dé grote favoriet. Ben je het eens met Vervecken of denk je er helemaal anders over? Doe dan nog snel mee met de Gouden Cross. Je hebt tot morgenavond 20 uur de tijd om een ploegje te maken of je team nog aan te passen.
 1. VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe kijkt reikhalzend uit naar het WK veldrijden: “Iserbyt zal Pidcock het langst kunnen volgen”
  Gouden Cross
  11

  VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberg­he kijkt reikhal­zend uit naar het WK veldrijden: “Iserbyt zal Pidcock het langst kunnen volgen”

  Dit weekend staat het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville op het programma. Zonder Mathieu van der Poel en Wout van Aert is het een unieke kans voor de andere renners om de regenboogtrui te veroveren. Volgens VTM NIEUWS-sportanker Lies Vandenberghe wordt het een tweestrijd tussen Eli Iserbyt en Tom Pidcock. Wil jij nog een sprongetje maken in het klassement van de Gouden Cross, dan is ook voor jou het WK een belangrijke wedstrijd.