ANP
Volledig scherm
© ANP

Belgen grijpen naast goud op EK veldrijden: “Op voorhand te weinig rekening gehouden met Van der Haar”

VeldrijdenKent u de mop van de drie Belgen en de Nederlander? Om de beurt domineerden de drie Belgen driekwart van het elite-EK veldrijden in Wijster. Maar finaal won… de Nederlander. Dat we u verdorie niet horen lachen. Slechte grap.

26 reacties

 • Roger Lambregts

  2 maanden geleden
  Proficiat Lars, prachtige wedstrijd.
 • Lisette Van Eester

  2 maanden geleden
  Tegen deze tegenstanders had Kevin Pauwels alle jaren Europees kampioen geworden.Als ik zie tegen wie altijd moest rijden, Nys, Albert, Stybar, Wellens, Vervecken,Groenendaal, dat was wat anders dan nu.
 • Jan Van Rompaey

  2 maanden geleden
  Smijt de coach direct buiten.
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Lars heeft gereden tot hij aan de kop kwam en niemand hem kon volgen. Verdiende winnaar. Jammer dat Toon en Eli net die dag een offday hadden en Quinten zijn beste pijlen te vroeg verschoten had.
 • Wouter Westeringh

  2 maanden geleden
  Mooie en eerlijke interviews. Geen verwijten maar gewoon de constatering dat de beste heeft gewonnen. Ik had het Hermans ook gegund. Is een sympathieke renner. Van der Haar was echter gewoon de beste. Ik ben het eens met het commentaar dat het vreemd is dat de Belgen geen rekening hielden met Van der Haar. Hij heeft toch een aardige goede vorm en het was een parcours met weinig loopstroken.