Backstedt en Moors.
Volledig scherm
Backstedt en Moors. © Belga en RV

Backstedt oppermachtig bij meisjes junioren, Belgische Moors kent zeer ongelukkig WK

WK veldrijdenDe verwachtingen ingelost. Zoe Backstedt is de wereldkampioene bij de meisjes junioren. De 17-jarige Britse nam al op de eerste klim afscheid van de tegenstand. Zilver en brons gingen dankzij Leonie Bentveld en Lauren Molengraaf naar Nederland. Fleur Moors - de enige Belgische - kende een hoogst ongelukkig WK veldrijden. Al na één ronde moest ze afrekenen met materiaalpech. 

2 reacties

 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Ze is heel sterk , fors gebouwd in vergelijking met haar leeftijds genoten .Maar dat wil nog niets zeggen van een mooie loopbaan !!
 • Hubert Dierickx

  1 jaar geleden
  Moors, proficiat met uw volharding .
 1. “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel
  122

  “I hate it but I love it": Wout van Aert komt daags na WK op sociale media terug op tweestrijd met Mathieu van der Poel

  Wat een strijd was het alweer, tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel in het veld van Hoogerheide. Uiteindelijk was het die tweede die op eigen bodem het WK veldrijden won, onze landgenoot baalde als een stekker. Vanochtend postte Van Aert een foto van beide tenoren op het strijdtoneel van Hoogerheide: “I hate it but I love it”, schreef hij erbij. “Ik haat het, maar ik hou ervan.” Een smiley met een traan volgde.