Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Alvarado overtreft alle mannen: in jaar één van ‘gendergelijkheid in de cross’ zwaait vrouw de financiële plak

Veldrijden108.380 euro. Dat is wat Eli Iserbyt in het aflopende cross-seizoen aan prijzengeld bij elkaar fietste. Ruim 40.000 euro meer dan topvedette Mathieu van der Poel. Maar hey, wat dan gedacht van Ceylin del Carmen Alvarado? In jaar één van de gelijkschakeling van de barema’s voor mannen en vrouwen dé grootverdiener van het veldrijden.

3 reacties

 • Gerrit Versteele

  2 jaar geleden
  Er is geld te rapen en kijk, daar heb je al een ganse horde Nederlanders!
 • Filip Desmedt

  2 jaar geleden
  Juist , Danny , maar ... Betsema heeft een slecht verleden , ze is geschorst geweest wegens doping .... Dit jaar waren het de Flying Dutch women die de plak zwaaiden . Elke cross was een beauty van strijd tussen deze vrouwen , veel mooiere en spannender crossen gezien bij de vrouwen dan bij de mannen , daar was het saaie boel ... Nee , de vrouwen staken er bovenuit dit jaar , zeker door de duels tussen Alvarado en Worst , maar ook Castelyn en VanderHeyden niet vergeten !!
 • Danny Buyse

  2 jaar geleden
  Wacht maar tot Denise Betsema volgend jaar terug in topvorm zal zijn en ze terug vooraan mag starten. Telkens achteraan starten en bij de eerste 3 eindigen na lange afwezigheid. Straf!!
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.