Mathieu van der Poel en Wout van Aert afgelopen zondag tijdens het WK veldrijden in Oostende. Van der Poel werd voor de vierde keer wereldkampioen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel en Wout van Aert afgelopen zondag tijdens het WK veldrijden in Oostende. Van der Poel werd voor de vierde keer wereldkampioen. © Belga/AD

“Alsof Messi en Ronaldo elk weekend één-tegen-één spelen op het veldje om de hoek”: Nederlandse columnist over eeuwige strijd tussen Wout en Mathieu

VeldrijdenThijs Zonneveld, columnist bij onze Nederlandse collega’s van Algemeen Dagblad, zat zondag met hartslag tweehonderd en open mond op de bank te kijken naar het WK veldrijden. “Zij rijden, wij kijken. Het maakt niet meer uit waar, wanneer en hoe.”

13 reacties

 • dina van doren

  8 maanden geleden
  Twee grote kampioenen
 • niek van van haperen

  8 maanden geleden
  Johan Arits. Ik denk dat er juist alleen maar meer aandacht voor de cross is door hun prestaties. Ook buiten BE en NL zijn de mensen nu geïnteresseerd in de cross puur door de strijd tussen deze 2. Haal MVDP en WVA uit de cross, dan verdelen Aerts en Iserbyt de prijzen. Wat heb je nu liever ?
 • johan arits

  8 maanden geleden
  Het is allemaal goed maar voor de cross komt dit niet ten goede. Supporters gaan afhaken.en sponsoren ook.
 • Johan Maddens

  8 maanden geleden
  Proficiat Van Aert , wat je ons hebt laten zien na je vreselijke val .Wat een schitterend wegseizoen en Kampioen van Belgie en Tweede in het WK veldrijden ! Wie doet het je na .
 • Gerard Akkermans

  8 maanden geleden
  Als deze twee op de weg elkaar willen begrijpen in de klassiekers, dan is het credo: verdeel en Heers.