BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Al 12 zeges, maar Iserbyt weet waar hij staat in hiërarchie: “Ik ga me niet verbranden aan Van Aert en Van der Poel”

VeldrijdenDaar sta je dan met 12 zeges in 2,5 maanden. Top in je sport, maar dan komt Wout van Aert plots meedoen en word je samen met al je collega’s gedegradeerd tot een bijrol. Moet hard zijn, dachten we. Eli Iserbyt (24), intelligent als altijd, schetst een ander verhaal. 

37 reacties

 • patrick isenborghs

  1 maand geleden
  als pidcock als topper beschouwd word in de cross is Eli het zeker .Waarschijnlijk zal niemand meer crossen winnen als hem dit sezioen en daar mag dat manneke fier op zijn. Respect is hier op zijn plaats , en nu moeten ze niet liggen zeuren dat er aan de cross niets meer te zien is dat steeds dezelfde wint
 • Staf Van de walle

  1 maand geleden
  Wie geeft wat hij heeft is waard dat hij leeft. Eli en Toon rijden en strijden met de wapens die ze hebben, is er één wegrenner, buiten de drie toppers, die in het veld Eli of Toon kunnen volgen? geen enkele, dus stop met die toppers af te breken.
 • Kim Jaspers

  1 maand geleden
  Wat een onzin mevrouw Peeters.. het talent drijft sowieso boven bij de 3 fenomenen. De andere crossers doen er ook alles voor wees gerust..
 • Antoine Van De Velde

  1 maand geleden
  Zwaar trainen is allemaal goed en wel,meer willen doen dan je lichaam aan kan werkt averechts. Er bestaat nu eenmeel zo iets als atletisch vermogen, en wat dat betreft haalt Eli het maximum uit zijn nog jonge lichaam.
 • Marika Peeters

  1 maand geleden
  Dat men uitvluchten gebruikt door te stellen dat de vaste crossers steengoed zijn , maar de 3 fenomenen het geluk van hun zeldzame talent hebben ? Bijlange niet , want de mindere goden weten de echte reden hiervoor en dat is dat de 3 maestro's zware voorjaars , zomer en najaarskoersen op de weg afleggen tegen de wereldtop en zelfs in multi discipline's bovenop . Wat doen de gemakzuchtigen ? rijden op gemakse kleine koersen tegen amateurs en sommige zelfs dat niet ! Overklassing is dan verdiend .
 1. Wout van Aert degradeerde zoals verwacht de tegenstand: 91 procent van onze lezers kreeg gelijk
  Gouden Cross
  3

  Wout van Aert degradeer­de zoals verwacht de tegenstand: 91 procent van onze lezers kreeg gelijk

  Wout van Aert kroonde zich gisteren voor de vijfde keer tot Belgisch kampioen veldrijden. Van Aert won zo negen van de tien crossen waar hij aan de start stond. Door die negen overwinningen sprokkelde de renner van Jumbo-Visma heel wat punten in de Gouden Cross. Vanaf vandaag bereidt hij zich voor op het klassieke voorjaar en komt hij niet meer in actie in het veld. Een noodgedwongen transfer dringt zich dus op.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.