Adrie van der Poel met dalmatiërs Luna en Soly.
Volledig scherm
PREMIUM
Adrie van der Poel met dalmatiërs Luna en Soly. © Gregory Van Gansen / Photo News

Adrie van der Poel zegt waar het op staat en staat voor wat hij zegt: “‘Matje’ beent Wout snel weer bij, hoor”

VeldrijdenGeen Rucphen, geen Namen dit weekend. Even geduld nog voor de rentree van Mathieu van der Poel in het veld. In afwachting: een interview met immer scherpe vader Adrie (62). “Dat Wout nog niet zeker naar het WK gaat? Dat vind ik raar."  

43 reacties

 • Frans Peeters

  1 jaar geleden
  Zoals altijd, de underdog spelen en Matje zal weer zolang mogelijk in het wiel blijven zitten
 • Kim Jaspers

  1 jaar geleden
  @debock droom gerust verder.. Vdp zal al last genoeg hebben om Van Aert deze winter in het veld te volgen.. al zeker in een moddercross.
 • Liliane Wuyts

  1 jaar geleden
  Je bent fan van iemand of niet. Maakt niet uit. Maar de denigrerende taal die sommigen gebruiken of altijd iemand afbreken om welke eigengereide reden ook, dat is er soms ver over.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Beide zijn gewoon elkaar waard. Toch weinig zinvol om daar een discussie over te voeren.
 • Marika Peeters

  1 jaar geleden
  De kenners weten dus perfect dat MvdP uitblinkt in de "lichtlopende crossen" en Wout de pur sang crosser is op "zware omlopen" hé? Nu , de cijfers en feiten bewijzen het tegendeel : In Baal won Matje in 2018,2019,2020 en 2020 op loodzware omlopen ! In Namen won Matje de voorbije 5 edities, maar liefst 4X op slopende omlopen. Doet daar nog het zware WK in Oostende erbij. Zelfs op de weg deed hij mee in koersen die men hem niet in staat achtte te kunnen: zoals in zijn 1ste TDF 6 dagen in geel !