Adrie van der Poel over het WK en de overvolle WB-kalender: “Ik denk niet dat Mathieu zondag zal kijken”

VeldrijdenDe Wereldbeker in Hoogerheide is in één adem verbonden met parcoursbouwer Adrie van der Poel. Hoe ziet hij met z'n scherpe blik het WK veldrijden van volgende week tegemoet. “Pidcock zal een heel eind komen en ik denk ook aan Hermans, over hem wordt weinig gesproken.”

12 reacties

 • Claudius Leonidas

  4 maanden geleden
  Weer eens een scherpe analyse van de oude meester , scherpe kijk en juiste indicatie van de feiten .
 • Els Martin

  4 maanden geleden
  En de kenner had weerom gelijk!
 • monique bolen

  4 maanden geleden
  André Christiaens, vorige zondag voor het eerst het parkoers in Hoogerheide tijdens de cross kunnen aanschouwen zonder publiek dan pas zie je hoe mooi de omloop is, wat dan in Flamaville het was pure snelheid en dit was dan in Frankrijk.
 • Dirk Bytebier

  4 maanden geleden
  De Belgen zullen terug slagen krijgen van de lepe mannen , ze moeten gaan van start tot einde elk voor zich of het is niks
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Adrie, zevert wat in Holland, cross is door velden en weilanden en niet door stadsparken! Bekijkt maar eens 'De Helden van het slijk' dat waren crossers en ter zelfde tijd slijkvreters. Maakt eens een wedstrijd met een grotere varia van, lopen -fietsen over een gracht springen zoals in Frankrijk het crossen is ontstaan, je zal terug de echte crosslopers aan de start hebben.
 1. Hans van Kasteren not amused met uitspraak over mensenhandel: “Tormans is te ver gegaan, ik heb een advocaat gecontacteerd”
  Play
  Veldrijden
  22

  Hans van Kasteren not amused met uitspraak over mensenhan­del: “Tormans is te ver gegaan, ik heb een advocaat gecontac­teerd”

  Hans van Kasteren tilt zwaar aan de uitspraak van Jan Tormans, die hem beschuldigt van mensenhandel. Tormans rekende op wereldkampioen veldrijden bij de beloften Wyseure en vice-kampioen Verstrynge om mee de stap te zetten naar de ploeg van Patrick Lefevere. In de plaats daarvan onderhandelde Van Kasteren een contract met de broers Philip en Christoph Roodhooft. “Eigenlijk ruikt dit een beetje naar mensenhandel”, zei Jan Tormans daarover.