Adrie van der Poel is totaal niet verrast: “Ik voorspelde één minuut voor Wout. Het werden er twee...”

21 reacties

 • André Christiaens

  6 maanden geleden
  In het verleden zijn er nog renners geweest die vlogen en het jaar daarna amper aan de aankomst kwamen, op hoeveel form pijl zaten die dan? Wie zegt dat Mathieu gaat vliegen? afwachten.
 • Jonah Kemps

  6 maanden geleden
  Adrie is eigenlijk altijd to the point maar veel belgen kunnen hier vaak niet mee om die hebben liever de rond de pot draaien cultuur. Ik vind nu wel niet dat Wout daarentegen een opschepper is omdat die al zijn ritten op strava zet en zegt dat die op 90 % zit want wellicht is dat ook gewoon zo en die strava maakt het leuk om te volgen waar bepaalde renners mee bezig zijn. Als Mathieu in rucphen start dan gaat die er ook meteen staan ook met niet al te veel trainingsarbeid voorafgaand.
 • Antoine Van De Velde

  6 maanden geleden
  Adrie is net als vele vaders het hardst voor hen die hij het liefst heeft zijn kinderen. Met voorspellingen heb ik het minder, vorig jaar zou Wout toch winnen in Tabor volgens Adrie. Verwachting kwam niet uit , maar er werd met geen woord meer gerept over de glazen bol zo gaat dat bij voorspellers.
 • Marika Peeters

  6 maanden geleden
  Absoluut waar Patrick ! Adrie is steeds vol lof over de prestaties van Wout en vaak vol kritiek naar zijn toch wel rebelse , eigenzinnige zoon . Maar ook is hij doodeerlijk , dat als een renner zoals Wout dit zo vaak doet , opscheppen met zijn post's over zijn waarden en vormpeil : op Strava , aan MTB magazine , op Instagram , aan reporters ...dan ook in topvorm verkeert . En net die positieve repliek van Adrie , kunnen de Wout lovers niet verteren , want kunnen hem dan niet bekritiseren .
 • Katrien Delange

  6 maanden geleden
  Ik ben het volledig met Patrick eens. Supporters die een beetje eerlijk zijn stellen hetzelfde vast.