Belga/PN
Volledig scherm
© Belga/PN

5-4: Van der Poel neemt na nieuwe heerlijke strijd voorsprong op Van Aert

WK veldrijdenDe voorsprong voor Van der Poel. Vóór het wereldkampioenschap in Oostende stond het 4-4 op de WK’s in het veld, na het strandgevecht heeft de Nederlander het voordeel. En steeds: aan animo geen gebrek. Eén ding is zeker: van deze heerlijke tweestrijd kunnen we geen genoeg krijgen. 

17 reacties

 • Walter Lippens

  2 jaar geleden
  Frans Peeters, quarantaine regeling geldt niet voor topsporters.
 • Etienne Vanhoegaerden

  2 jaar geleden
  Hopelijk Wout maar vrees er voor
 • ROGER DEPREZ

  2 jaar geleden
  Natuurlijk wint Wout nogal logisch voor mij de compleetste renner in de wereld.
 • Pascal Solia

  2 jaar geleden
  WK Veldrijden 2019 vond plaats in Bogense en niet in Middelfart.
 • Marie Besauw

  2 jaar geleden
  Oostende kleurt oranje. Gisteren. En vandaag ook.
 1. Amateur Gerben Kuypers is opvallendste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthourenhout niet meer aan de orde”
  8

  Amateur Gerben Kuypers is opvallend­ste naam in Belgische WK-selectie - “Vete tussen Sweeck en Vanthouren­hout niet meer aan de orde”

  Sven Vanthourenhout heeft zijn selectie voor het WK veldrijden in Hoogerheide (3 tot 5 februari) bekendgemaakt. Naast de onbetwiste kopman Wout van Aert zijn dat Belgisch en Europees kampioen Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Timo Kielich, Jens Adams, Laurens Sweeck, Toon Vandebosch, Niels Vandeputte en - zoals verwacht - ook Gerben Kuypers.
 2. “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"
  PREMIUM
  53

  “Van Aert blijkt niets van die les onthouden te hebben die Van der Poel hem leerde in de Ronde van 2020"

  Ook Michel Wuyts zag gisteren hoe Wout van Aert in de sprint niet opgewassen bleek tegen Mathieu van der Poel op het WK veldrijden. Volgens de VTM-commentator heeft Van Aert “niets geleerd van de les die hij kreeg” in de Ronde van Vlaanderen 2020 en dat deze klap zelfs “harder aankomt” dan die van drie jaar geleden. “Wie ooit uitgekraamd heeft dat Van Aert in een sprint bergop Van der Poel mores zou leren heeft gedwaald.”