Sofia Kenin.
Volledig scherm
Sofia Kenin. © AP

Opnieuw twee forfaits voor US Open: Sofia Kenin test positief op corona, Milos Raonic sukkelt met beenblessure

US OpenTennisster Sofia Kenin, het nummer vijf op de wereldranglijst, geeft forfait voor de US Open. Via Twitter liet ze weten dat ze positief heeft getest op corona. Ook Milos Raonic (ATP 34) geeft forfait: een beenblessure houdt hem weg uit New York. 

0 reacties

 1. Raducanu roept medische time-out in op cruciaal moment tijdens US Open-finale, tot frustratie van tegenstandster
  US Open

  Raducanu roept medische time-out in op cruciaal moment tijdens US Open-finale, tot frustratie van tegenstand­ster

  Even had de jonge Emma Raducanu schrik tijdens de finale van de US Open. De Britse had net twee matchpunten onbenut gelaten en viel op haar knie. Ze riep verzorging in, tot ergernis van Leylah Fernandez, die voelde dat ze het momentum had. Achteraf kon een uiterst bescheiden Raducanu het maar moeilijk geloven. Amper 18 jaar, nummer 150 van de wereld en helemaal van de qualifiers naar winst op de US Open: wat een sprookje.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.