Volledig scherm
© AFP

Ook Goffin vindt diskwalificatie Djokovic terecht: “Was belachelijk van hem”

US OpenDavid Goffin (ATP 10) kon zich niet plaatsen voor de kwartfinales van de US Open, maar de Luikenaar liet na afloop van zijn match ook zijn licht schijnen op de uitsluiting van Novak Djokovic. “Zijn diskwalificatie kwam als een shock, maar is volkomen terecht. Het was belachelijk van hem”, aldus Goffin.

5 reacties

 • Lea Hendrikx

  6 maanden geleden
  Anderen zijn hem voorgegaan. Vraag maar aan Wickmayer. Terechte uitsluiting.
 • ivan de ridder

  6 maanden geleden
  Roger De Volder, reglement geldt voor iedereen, ook de nummer 1. Ja ongelukkige bal, maar Djokovic heeft al ettelijke wedstrijden met lijnrechters op de achtergrond gespeeld. Hij moest beter weten. Die bal was niet met volle kracht geslagen, maar komt hard genoeg aan. Ziekenhuis of niet, dat is geen excuus.
 • Roger De Volder

  6 maanden geleden
  Ik heb het bewuste fragment gezien, dat was onbedoeld en niet overdreven, kwam ongelukkig aan, als hij er echt op gemept had dan was ze nu in het ziekenhuis of erger. Hij biedt direct zijn verontschuldigingen aan, de uitsluiting slaagt echt nergens op. Als je zelf het fragment bekijkt van enkel het incident dan kan je niet anders dan beslissen spijtige toevalstreffer.
 • Hans Oxida

  6 maanden geleden
  Djokovic is een blaam voor de tennissport. Hij zal snel vergeten zijn.
 • Patrick Vriends

  6 maanden geleden
  Hier hij zal het eens vertellen je mag zijn sportschoen nog niet vast knopen zelfs nog niet aanraken en ja je ligt er ook uit denk daar maar eens beter over na maar dat is ook een gewoonte op de duur niet ?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Sofia Kenin verwacht uitputtingsslag tegen Elise Mertens: “Het wordt fysiek een veeleisende partij”
  Tennis

  Sofia Kenin verwacht uitput­tings­slag tegen Elise Mertens: “Het wordt fysiek een veeleisen­de par­tij”

  Elise Mertens (WTA 18) plaatste zich voor de achtste finales in het enkelspel van de US Open, na winst tegen Catherine McNally (WTA 124) in twee sets (7-5 en 6-1). In de volgende ronde op Flushing Meadows wacht het tweede reekshoofd Sofia Kenin (WTA 4), die begin dit jaar de Australian Open op haar naam zette. “Ik verwacht een uitputtingsslag tegen Mertens”, vertelde Kenin.
 1. Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”
  Play

  Oliver Naesen na de Omloop: “Ik zag Kristoff en Ballerini zitten en wist dat het afgelopen was”

 2. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"