“Omdat we in Amerika zijn, heeft iedereen het erover”: 16-jarige speelster op US Open moet zich verdedigen nadat papa haar knuffelt en kust na zege

TennisDe Tsjechische tennisspeelster Sara Bejlek (16) plaatste zich vorige week via de kwalificaties voor de eerste ronde van de US Open. Ze vierde haar overwinning met haar vader en trainer, maar de manier waarop heeft voor commotie gezorgd. Bovenstaande beelden tonen hoe Bejlek een knuffel, een tik op het achterwerk en een kus op de mond krijgt. De speelster zelf begrijpt het niet. “Papa is mijn vader en dat zal hij altijd zijn.”

20 reacties

 • Marc De Roos

  2 maanden geleden
  Prachtig gezegd, Martine Mertens !
 • Steven Vanneberg

  3 maanden geleden
  Terwijl de preutse Amerikanen met argusogen hun kinderen willen 'beschermen' duwen ze aan de andere kant wel iedereen een revolver in zijn pollen.
 • Monique Asaert

  3 maanden geleden
  Er zijn veel puriteinen in de wereld, je mag uw eigen dochter of zoon niet meer knuffelen of er word iets achter gezocht.Ik vind het erger dat de jeugd nu in hun onderbroek onder de douce gaat, na de sportwedstrijden..
 • Catherine Mistiaen

  3 maanden geleden
  Vader en dochter, dat is een speciale en onvoorwaardelijke liefdesband. Maar sommige vaders dwepen soms met hun eigen dochter en vice versa. Stel dat het gaat om een moeder die haar zoon zo intiem knuffelt, dat zou veel minder aanvaard worden. Een beetje afstand tussen moeder en zoon is vanzelfsprekend. Tussen vader en dochter zou dat ook best zijn.
 • Fons Heylen

  3 maanden geleden
  Intriest.