USA TODAY Sports
Volledig scherm
© USA TODAY Sports

Na Goffin ook Van Uytvanck uitgeschakeld in openingsronde US Open: Vlaams-Brabantse geraakt niet voorbij Paula Badosa

US OpenAlison Van Uytvanck (WTA-26) heeft zich in New York niet voor de tweede ronde van de US Open kunnen plaatsen. De 27-jarige Vlaams-Brabantse verloor  in 1 uur en 20 minuten met 6-4 en 6-3 van de 23-jarige Spaanse Paula Badosa (WTA-26).

1 reactie

 • Germain De Block

  3 maanden geleden
  Het tennis in belgie gaat door een diep dal.wat blijft er nog over.hoog tijd om naar oorzaken te zoeken en de verantwoordelijken te vervangen of is er geen enkelle goede speler of speelster meer.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Onze tennisvolger Filip Dewulf geeft Elise Mertens vrijblijvend een paar adviezen: “Een frisse aanpak kan het proberen waard zijn”
  PREMIUM
  US Open
  6

  Onze tennisvol­ger Filip Dewulf geeft Elise Mertens vrijblij­vend een paar adviezen: “Een frisse aanpak kan het proberen waard zijn”

  In haar laatste vijftien grandslamtoernooien geraakte Elise Mertens (WTA 16) telkens minstens tot in de derde ronde. Dat resulteerde uiteindelijk in twee kwartfinales en één halve finale. “Ik ben trots op die regelmaat, maar ik wil altijd beter doen”, zei Mertens na haar nederlaag tegen Aryna Sabalenka (WTA 2) in de 1/8ste finales van de US Open. Wij geven vrijblijvend enkele adviezen.