USA TODAY Sports
Volledig scherm
© USA TODAY Sports

Na Goffin ook Van Uytvanck uitgeschakeld in openingsronde US Open: Vlaams-Brabantse geraakt niet voorbij Paula Badosa

US OpenAlison Van Uytvanck (WTA-26) heeft zich in New York niet voor de tweede ronde van de US Open kunnen plaatsen. De 27-jarige Vlaams-Brabantse verloor  in 1 uur en 20 minuten met 6-4 en 6-3 van de 23-jarige Spaanse Paula Badosa (WTA-26).

1 reactie

 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Het tennis in belgie gaat door een diep dal.wat blijft er nog over.hoog tijd om naar oorzaken te zoeken en de verantwoordelijken te vervangen of is er geen enkelle goede speler of speelster meer.
 1. Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpauze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”
  US Open
  4

  Publiek keert zich tegen Tsitsipas na nieuwe lange toiletpau­ze, maar Griek is zich van geen kwaad bewust: “Ik doe niets verkeerd”

  Stefanos Tsitsipas plaatste zich voor de derde ronde van de US Open, maar haalde zich in zijn overwinning tegen Adrian Mannarino wel de woede van het publiek op de hals. De Griek laste net als in zijn eerste partij tegen Andy Murray een toiletpauze van bijna tien minuten in, tot ongenoegen van fans en tegenstanders: “Het is een ongeschreven regel om dat niet te doen.”