.
Volledig scherm
. © .

LIVE US OPEN. Ruud en Alcaraz treffen elkaar in US Open-finale

US OpenZonder Belgen in het enkelspel dendert de US Open verder. Mis niets van de actie in Amerika via onderstaande liveblog.

5 reacties

 • Patrick Huwel

  3 maanden geleden
  Kyrgios een goede speler, dat wel, maar zijn attitude is totaal ongepast. Zeker geen voorbeeld voor de jeugd. Enkele toernooien schrappen plus een grote boete dat hij voelt in zijn portemonnee. Maar ja
 • Eveline Van den Hout

  3 maanden geleden
  Serena doet het prachtig op haar leeftijd. Waarom zijn Clijsters en Henin toch gestopt ?
 • Marnix Janssens

  3 maanden geleden
  In het vrouwentennis zijn er geen wereldtoppers meer. Iedereen kan van iedereen winnen. Het is weer wachten op absolute toppers, niet enkel in België maar in het ganse circuit.
 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Henin was genieten ! Sindsdien is het serieus bergaf aan het gaan ! Veel geblaat maar weinig wol !
 • Pieter Vandenbergh

  3 maanden geleden
  We wisten dat we moesten genieten van het era Henin/Clijsters en dat we zo geen toppers meer zouden krijgen
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. Afscheid langs de grote poort: zes momenten in beeld van zesvoudig US Open-winnares Serena Williams
  US Open
  5

  Afscheid langs de grote poort: zes momenten in beeld van zesvoudig US Open-winnares Serena Williams

  Maandag begint Serena Williams (40) met een eerste ronde tegen Danka Kovinic (WTA 80) aan het laatste tornooi van haar imposante, 25 jaar durende carrière. Nog één keer schitteren in een New Yorkse nacht. Met zes spraakmakende beelden/video’s uit haar 21 deelnames op Flushing Meadows nemen wij afscheid van de zesvoudige winnares en mogelijk beste speelster aller tijden.