De internationale media over de diskwalificatie van Djokovic.
Volledig scherm
De internationale media over de diskwalificatie van Djokovic. © AP/New York Post

Internationale pers messcherp voor “laffe” Djokovic na historische diskwalificatie: “Hij zeurde als een peuter”

US OpenNovak Djokovic (33) heeft het weer verkorven. De Servische nummer één van de wereld werd gediskwalificeerd in de 1/8ste finales van de US Open nadat hij een bal op de keel van een lijnrechter mepte. Een zoveelste episode in wat voor Djokovic een dramatisch jaar is. Zijn diskwalificatie is wereldnieuws - de internationale pers is bikkelhard. “Hij zet zich soms boven de sport.”

26 reacties

 • Pieter PELGRIMS

  1 jaar geleden
  Diskwalificatie is niet terecht, setverlies ware wél terecht geweest. Alles is tegenwoordig goed om NOVAK onderuit te halen maar 1 gegeven is manifest duidelijk, NOVAK is gewoon de beste speler ter wereld!
 • Michael Vandamme

  1 jaar geleden
  Hij weet toch goed genoeg dat die mensen daar aan de kant staan, hij wilt hun misschien niet met opzet raken, maar je slaagt je bal niet weg in de richting waar mensen staan. En dan zo vals geschrokken reageren, precies of die stonden daar nog niet de hele wedstrijd. Terechte uitsluiting
 • Viviane Loosveldt

  1 jaar geleden
  De straf is buitensporig. Aan zijn lichaamstaal is duidelijk te merken dat hij dit niet opzettelijk/bedoeld gedaan heeft.
 • Edwin Aras

  1 jaar geleden
  Had zeker niet de intentie iemand opzettelijk te raken. Dat is duidelijk! Uitsluiting is zwaar overdreven. Vind dat hij zeker een klacht mag indienen.
 • Paul Winters

  1 jaar geleden
  Onschuldig incident maar volgens de regels terechte uitsluiting