Volledig scherm
© Photo News

Goffin treft haalbare kaart in tweede ronde, al had hij wel een vette kluif aan een enthousiaste Moutet

US OpenDavid Goffin staat in de tweede ronde van de US Open. Niet zonder moeite, want tegen Corentin Moutet (ATP 82) had onze landgenoot vier sets nodig. De partij duurde bijna drie uur. Setstanden: 6-3, 3-6, 6-4 en 6-0. Ronde twee mag in principe geen probleem vormen voor de Luikenaar. Daarin wacht de Fransman Gregoire Barrère (ATP 109) die in vijf sets won van de Brit Cameron Norrie.

0 reacties

 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 2. Rolstoeltennisser Joachim Gérard speelt 2 halve finales, Kroaat Pavic en Braziliaan Soares pakken dubbeltitel op US Open
  US Open

  Rolstoel­ten­nis­ser Joachim Gérard speelt 2 halve finales, Kroaat Pavic en Braziliaan Soares pakken dubbelti­tel op US Open

  Joachim Gérard (ITF 4) werkt vandaag zijn halve finales in het enkel- en dubbelspel af op de US Open. In het enkelspel speelt de Brusselaar tegen de Japanner Shingo Kunieda, nummer één van de wereld. Later op de dag wacht, aan de zijde van de Amerikaan Casey Ratzlaff ook nog de halve finale in het dubbelspel tegen de Fransen Stéphane Houdet en Nicolas Peifer.
 1. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"

 2. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"