Geen vierde grand slam dit jaar, geen record voor Djokovic: superieure Medvedev verpest droom van Serviër en wint US Open

US OpenNiet Novak Djokovic (34, ATP 1), wél Daniil Medvedev (ATP 2) heeft de finale van de US Open gewonnen. De Rus van 25 speelde meesterlijk en haalde het zowaar in drie sets: 4-6, 4-6 en 4-6. Een zware teleurstelling voor ‘Nole’, die behalve naast olympisch goud nu dus ook naast de ‘Grand Slam’ grijpt.

11 reacties

 • jozef van riel

  1 week geleden
  Ja Marc. Maar de beste was toch Steffi Graff hé! Golden slam want naast de 4 GS ook Olympisch kampioen in 1988!!
 • Jean berg

  1 week geleden
  Heel blij bravo Medvedev
 • Mark Daniels

  2 weken geleden
  Djokovic kan niet herhalen wat Serena destijds wel kon…4 opeenvolgende GS!!
 • Mark Daniels

  2 weken geleden
  Super!! Voor Djokovic geen Serena slam!
 • Geert Van de Moortele

  2 weken geleden
  Hij was een schim van zichzelf maar dat is de verdienste van de rus die zich 'zichtbaar' niets aantrok van het onsportief publiek op het einde van de match.Een blaam voor het alom geprezen New York.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.