Benoît Paire.
Volledig scherm
Benoît Paire. © Photo News

Flipkens en Bonaventure moeten strikter protocol volgen op US Open na vermoedelijk contact met Benoit Paire

US OpenHet is opletten geblazen voor Kirsten Flipkens en Ysaline Bonaventure de komende dagen. Ze behoren tot de zeven deelnemers aan de US Open die een strikter coronaprotocol moeten opvolgen in New York, dit omdat ze recent vermoedelijk contact hadden met de Fransman Benoit Paire. Die kreeg zondag te horen dat zijn coronatest een positieve uitslag opleverde. De Fransman werd uit het speelschema gehaald en moet voor tien dagen in isolatie blijven.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”