Benoît Paire.
Volledig scherm
Benoît Paire. © Photo News

Flipkens en Bonaventure moeten strikter protocol volgen op US Open na vermoedelijk contact met Benoit Paire

US OpenHet is opletten geblazen voor Kirsten Flipkens en Ysaline Bonaventure de komende dagen. Ze behoren tot de zeven deelnemers aan de US Open die een strikter coronaprotocol moeten opvolgen in New York, dit omdat ze recent vermoedelijk contact hadden met de Fransman Benoit Paire. Die kreeg zondag te horen dat zijn coronatest een positieve uitslag opleverde. De Fransman werd uit het speelschema gehaald en moet voor tien dagen in isolatie blijven.

 1. Waanzinnige rally, luide schreeuw en ongeloof: onwaarschijnlijk punt op US Open gaat de wereld rond
  Play
  US Open

  Waanzinni­ge rally, luide schreeuw en ongeloof: onwaar­schijn­lijk punt op US Open gaat de wereld rond

  Spektakel tijdens de derderondematch tussen Marton Fucsovics en Frances Tiafoe op de US Open. De weinige mensen in het stadion waren er in de derde set getuige van een waanzinnig punt. Na een spectaculaire rally leek Tiafoe, een Amerikaan, het laken naar zich toe te trekken. Maar de Hongaar kreeg het laatste woord. Fucsovics stond al ver buiten de baan, maar met een ultieme uithaal mepte hij de bal - naast het net - nog binnen de lijnen.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Sofia Kenin verwacht uitputtingsslag tegen Elise Mertens: “Het wordt fysiek een veeleisende partij”
  Tennis

  Sofia Kenin verwacht uitput­tings­slag tegen Elise Mertens: “Het wordt fysiek een veeleisen­de par­tij”

  Elise Mertens (WTA 18) plaatste zich voor de achtste finales in het enkelspel van de US Open, na winst tegen Catherine McNally (WTA 124) in twee sets (7-5 en 6-1). In de volgende ronde op Flushing Meadows wacht het tweede reekshoofd Sofia Kenin (WTA 4), die begin dit jaar de Australian Open op haar naam zette. “Ik verwacht een uitputtingsslag tegen Mertens”, vertelde Kenin.
 2. De emotionele rollercoaster van Victoria ‘Vika’ Azarenka: “Ze wist niet waar ze naartoe wilde, of ze verder wilde met haar carrière”
  PREMIUM
  US Open

  De emotionele rollercoas­ter van Victoria ‘Vika’ Azarenka: “Ze wist niet waar ze naartoe wilde, of ze verder wilde met haar carrière”

  “Als je van nergens komt en nummer een van de wereld wordt, dan waan je je onoverwinnelijk op een bepaald moment. Voel je je beter dan de anderen. Je ego groeit. Maar wanneer dat ego geraakt wordt, dan doet dat pijn.” Victoria Azarenka (31) weet waarover ze spreekt. Drie jaar lang zat ze vast in blessures, een slabakkende carrière en een vechtscheiding met de vader van haar zoontje Leo. Vandaag staat ze terug in de finale van de US Open. Een terugblik op een enorme rollercoaster.
 1. Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"
  Play
  Voetbal

  Philippe Clement: "Totaal niet bezig met andere wedstrijd"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort