Kim Clijsters.
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Clijsters. © AP

“Er zit muziek in die ‘Kimback’ maar dan mag het lichaam niet uit de toon vallen”: onze expert Filip Dewulf zet puntjes op de i na vroege uitschakeling

US OpenKim Clijsters komt alsmaar dichter bij die eerste zege van haar comeback. Tegen Ekaterina Alexandrova speelde ze een goede wedstrijd, maar was er net een tikkeltje meer vereist. Een betere voorbereidingsperiode bijvoorbeeld, die nu verstoord raakte door haar buikspierblessure. We zetten drie puntjes op de i.

 1. Boris Becker en Justine Henin over diskwalificatie Djokovic en comeback Clijsters: “Je kan de Kim van nu niet vergelijken met de Kim van vroeger”
  PREMIUM
  US Open

  Boris Becker en Justine Henin over diskwalifi­ca­tie Djokovic en comeback Clijsters: “Je kan de Kim van nu niet vergelij­ken met de Kim van vroeger”

  De uitsluiting van Novak Djokovic zindert na op de US Open: “Dit is zwaar voor zijn ego, maar de beslissing is juist”, zegt Justine Henin, die zich als Eurosport-analist samen met Boris Becker in een videogesprek over de heisa uitliet. In een adem vroegen we beide ex-toppers over de moeizame comeback van Clijsters: “Dat Kim vroeger een grote kampioene was, kan de jonge speelsters van nu niks schelen.”
 1. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"

 2. Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijkste fases
  Play

  Real Madrid klopt Inter: herbekijk hier de belangrijk­ste fases