Volledig scherm
© BELGA

Elise Mertens maakt af waar ze aan begon, ook David Goffin stoot door op US Open: “Dit is veelbelovend voor rest van het toernooi”

US OpenTwee op twee voor de Belgen op de US Open gisteren. Elise Mertens won haar uitgestelde partij van de Spaanse Sara Sorribes (WTA 82), terwijl David Goffin aan drie sets genoeg had om Filip Krajinovic (ATP 26) naar huis te sturen. Voor Goffin al de vierde keer op rij dat hij de vierde ronde haalt, Elise Mertens staat dan weer voor de derde keer op rij in de derde ronde.

  1. De emotionele rollercoaster van Victoria ‘Vika’ Azarenka: “Ze wist niet waar ze naartoe wilde, of ze verder wilde met haar carrière”
    PREMIUM
    US Open

    De emotionele rollercoas­ter van Victoria ‘Vika’ Azarenka: “Ze wist niet waar ze naartoe wilde, of ze verder wilde met haar carrière”

    “Als je van nergens komt en nummer een van de wereld wordt, dan waan je je onoverwinnelijk op een bepaald moment. Voel je je beter dan de anderen. Je ego groeit. Maar wanneer dat ego geraakt wordt, dan doet dat pijn.” Victoria Azarenka (31) weet waarover ze spreekt. Drie jaar lang zat ze vast in blessures, een slabakkende carrière en een vechtscheiding met de vader van haar zoontje Leo. Vandaag staat ze terug in de finale van de US Open. Een terugblik op een enorme rollercoaster.