Novak Djokovic.
Volledig scherm
Novak Djokovic. © AFP

Djokovic en Zverev simpel naar achtste finales, Tsitsipas verrassend uitgeschakeld

US OpenNovak Djokovic heeft zich zonder setverlies geplaatst voor de achtste finales van de US Open. De Servische nummer 1 van de wereld haalde het in drie vlotte sets (6-3, 6-3 en 6-1) van de Duitser Jan-Lennard Struff (ATP 29).

 1. ‘s Werelds nummer één Djokovic gediskwalificeerd nadat hij bal vol op lijnrechter mept: “Ik blijf triest en leeg achter”
  US Open

  Nummer één Djokovic gediskwali­fi­ceerd nadat hij bal vol op lijnrech­ter mept: “Ik blijf triest en leeg achter”

  Sensatie op de US Open: Novak Djokovic, ‘s werelds nummer één, is gediskwalificeerd nadat hij de bal blind wegsloeg en daarbij een vrouwelijke lijnrechter vol op het strottenhoofd raakte. Intussen heeft de 33-jarige Serviër zich via sociale media wel al geëxcuseerd voor wat er zich heeft afgespeeld. “Zo onbedoeld. Zo fout”, klinkt het onder meer.
 2. US Open: Osaka verslaat Azarenka in driesetter en pakt tweede eindzege

  US Open: Osaka verslaat Azarenka in driesetter en pakt tweede eindzege

  Naomi Osaka (WTA 9) heeft zaterdag de US Open op haar naam geschreven. De 22-jarige Japanse, het vierde reekshoofd, haalde het in de finale bij de vrouwen na 1 uur en 53 minuten tennis in drie sets (1-6, 6-3 en 6-3) van de Wit-Russische Victoria Azarenka (WTA 27). Osaka, die de US Open al eens won in 2018, wordt getraind door onze landgenoot Wim Fissette. Het was voor Azarenka haar derde verloren finale op Flushing Meadows na 2012 en 2013.
 1. Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"
  Play

  Conte bevestigt dat Lukaku uit is voor Parma: "Zonde, we hebben hem echt nodig"

 2. Voetbalgrootheid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag
  Play

  Voetbal­groot­heid Diego Maradona vierde z'n 60ste verjaardag