1. Van een kajak- en SUPmarathon tot een motorevent: vijf tips voor een geslaagd weekend in Gent
  PREMIUM

  Van een kajak- en SUPmara­thon tot een motorevent: vijf tips voor een geslaagd weekend in Gent

  We mogen nog eens al onze uurwerken verzetten in de nacht van zaterdag op zondag. Eén uur minder weekend, en dus moeten we profiteren van de uren die ons wel nog resten. Nog geen idee waar naartoe? HLN zocht voor u een variatie aan activiteiten uit, want er valt opnieuw heel wat te beleven in onze stad. Van kermismolen tot en motorevent, er is voor elk wat wils in het weekend van 25 en 26 maart.
  Gent
 1. Sylvie en Michael 15 jaar in Restaurant Geuzenhof: “Klanten werden vrienden en ons ‘Blind Getrouwd’ koppel komt nog jaarlijks langs”
  PREMIUM

  Sylvie en Michael 15 jaar in Restaurant Geuzenhof: “Klanten werden vrienden en ons ‘Blind Getrouwd’ koppel komt nog jaarlijks langs”

  Sylvie Van Hootegem en Michael De Koninck staan binnenkort 15 jaar aan het roer van het culinaire restaurant Geuzenhof in de schaduw van Het Geuzenkasteel in Massemen. In die tijd zagen ze in hun feestzaal ruim 400 trouwkoppels passeren, waren er ontelbare feesten. Ook Nicolas en Evelien, die er ‘blind’ huwden in 2017, zijn er nog vaste klanten. “We hebben een boek vol anekdotes maar niet allemaal voor publicatie vatbaar.”
  Wetteren
 1. Van de Romeinen tot de industriële revolutie: ontdek ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ in deze 6 musea in de regio Gent
  PREMIUM

  Van de Romeinen tot de indu­striële revolutie: ontdek ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ in deze 6 musea in de regio Gent

  ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ is verteld. Tom Waes bracht tien zondagen lang de geschiedenis weer tot leven. Zin om zelf nog wat dieper te graven? In de regio Gent vind je heel wat interessante musea waar je meer ontdekt over de geschiedenis van de streek en bij uitbreiding van heel Vlaanderen. Van de Gallische Hoeve tot het Industriemuseum: hier beleef je het verleden van dichtbij.
  Nazareth, Destelbergen, Gent, Laarne