1. Ik ga op reis en neem mee... een hotel, inclusief personeel: “Geen balies of vliegstress, je vakantie begint zodra je aan boord stapt”
  PREMIUM
  Sint-Gillis-Waas

  Ik ga op reis en neem mee... een hotel, inclusief personeel: “Geen balies of vliegst­ress, je vakantie begint zodra je aan boord stapt”

  Kiezen we dit jaar voor een mobilhome? Eerder een cruise? Of toch maar een hotel? Of... hoeft kiezen misschien niet? Want de nieuwe formule ‘The Rotel’ van B&B Fruithof Tack in Sint-Gillis-Waas combineert gewoon alle voorgenoemde opties. Een ‘landcruise’ is nog de beste manier om het geheel te beschrijven. “En het personeel onderweg, dat zijn wij zelf!” Tijd om zelf ook even aan boord te gaan.
 1. Van Hintlabyrinth tot Collabyrinth: kan jij uit deze 5 escaperooms in Waasland en Dendermonde ontsnappen?
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Van Hintlaby­rinth tot Collaby­rinth: kan jij uit deze 5 escaper­ooms in Waasland en Dendermon­de ontsnappen?

  Op zoek naar een leuke binnenactiviteit? Wij helpen je op weg met deze vijf escaperooms in het Waasland en Dendermonde. Een escaperoom is leuk om met je familie, vrienden of collega’s te doen. Samen probeer je uit een kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen en codes te kraken. Van Hintlabyrinth in Dendermonde tot Collabyrinth in Lokeren: kunnen jij en je gezelschap uit deze escaperooms ontsnappen?
 2. Legendarische dancing BBC houdt 18 jaar na sluiting reünie: “Stuk erfgoed dat door een hele generatie nog steeds gekoesterd wordt”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas/Beveren

  Legendari­sche dancing BBC houdt 18 jaar na sluiting reünie: “Stuk erfgoed dat door een hele generatie nog steeds gekoesterd wordt”

  Dancing BBC sloot in 2005 de deuren, maar telt nog steeds een grote schare fans. Dat bewezen ze vorig jaar toen de discotheek op de shortlist werd gestemd voor een speciale dancingeditie van het bekende Monopoly-spel. Op 25 maart kunnen ze de hoogdagen nog eens herbeleven want dan worden alle legendarische resident-dj’s van BBC opgetrommeld voor een unieke reünie.
 1. Van zelfverdediging tot ukulele spelen: met deze 8 winterworkshops in het Waasland en Dendermonde kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Waasland en Dendermonde

  Van zelfverde­di­ging tot ukulele spelen: met deze 8 winterwork­shops in het Waasland en Dendermon­de kom jij de koude dagen door

  Nu de eindejaarsperiode is gepasseerd, beginnen velen alvast af te tellen naar de zomer. Maar ook in de winter staan er allerlei leuke activiteiten gepland. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan een winterworkshop. Van ukulele spelen in Sint-Niklaas tot zelfverdediging in Lokeren: tussen deze acht winterworkshops in het Waasland en Dendermonde vind je ongetwijfeld voor elk wat wils.
 1. Walhalla festival van Conner Rousseau opent pop-uptweedehandskledingwinkel voor het goede doel: “Natalia en Viktor Verhulst schonken heel wat kleren”
  Sint-Niklaas/Sint-Pauwels

  Walhalla festival van Conner Rousseau opent pop-uptweede­hands­kle­ding­win­kel voor het goede doel: “Natalia en Viktor Verhulst schonken heel wat kleren”

  Walhalla festival, het jongerenfestival van Conner Rousseau in Sint-Pauwels, opent op 16, 17 en 18 december een pop-upwinkel in de Stationsstraat in Sint-Niklaas. Daar zal ze tweedehandskledij verkopen om geld in te zamelen voor De Warmste Week. De opbrengst moet specifiek naar de strijd tegen kinderarmoede gaan.