1. Kempense dj’s moeten feesttenten WK veldrijden in Hoogerheide in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”
  PREMIUM
  Hoogstraten/Turnhout/Malle

  Kempense dj’s moeten feestten­ten WK veldrijden in Hoogerhei­de in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”

  De organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide verwacht dit weekend zo'n 50.000 fans en een groot deel daarvan zal urenlang in één van de drie grote feesttenten doorbrengen. En een feestje gaat dat ongetwijfeld worden met dank aan de experten Bart de Bie van Harmony DJ Team uit Malle, Mark van den Broek uit Hoogstraten en Kurt Lemmens uit Turnhout. De Kempen zendt zijn dj-zonen uit om voor de ambiance te zorgen. “Het wordt weer koekenbak”, klinkt het in koor.
 2. Van Clueless Escape Rooms tot The Start: baan je weg naar de vrijheid in deze 5 escape rooms in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Clueless Escape Rooms tot The Start: baan je weg naar de vrijheid in deze 5 escape rooms in de regio Antwerpen

  Het is koud buiten en dus zoeken we massaal naar leuke binnenactiviteiten. Heb je ooit al eens een escape room geprobeerd? In een escape room moet je - meestal binnen het uur - verschillende codes kraken om je weg naar buiten te forceren. Lijkt het je wat? Wij hebben voor jou alvast vijf escape rooms geselecteerd in Antwerpen en omstreken, die echt de moeite waard zijn. Van Clueless Escape Rooms in Mortsel tot The Start in Ranst, bij deze escape rooms speur jij je weg naar de vrijheid. Lukt het jou om te ontsnappen?
 1. Van kunstcursussen tot knutselen met poëzie: kom creatief de wintermaanden door met deze 6 workshops in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van kunstcur­sus­sen tot knutselen met poëzie: kom creatief de wintermaan­den door met deze 6 workshops in de regio Antwerpen

  Een nieuw jaar betekent ook dat er nieuwe voornemens worden gemaakt. Wil jij in 2023 een nieuwe hobby zoeken of sta je altijd wel open voor creatieve activiteiten, maar weet je niet goed waar te zoeken? Wij helpen je alvast op weg met deze zes leuke workshops in de regio Antwerpen. Van cursussen kunstgeschiedenis in Berchem en Schilde tot knipselpoëzie in Brecht: tijdens deze workshops steek je nog wat op.
 1. Hij komt, hij komt...: op deze 7 plekken in de regio Antwerpen ontmoet jij Sinterklaas
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Hij komt, hij komt...: op deze 7 plekken in de regio Antwerpen ontmoet jij Sinter­klaas

  Sinterklaas is weer bijna in het land. De goedheilig man verjaart op 6 december en brengt dan traditiegetrouw pakjes rond bij alle brave kinderen. In de weken voor zijn verjaardag trekt de Sint samen met zijn pietengarde door het land om al die brave kinderen te ontmoeten. Hij meert aan in Antwerpen op zaterdag 12 november, maar op sommige plaatsen kan je hem al vroeger bezoeken. Onze redactie lijst alvast zeven plekken voor je op in Antwerpen en omstreken, waar de Sint de komende weken passeert: van Niel tot Wommelgem.
 2. Van Schoten tot Waarloos: op deze 14 kerstmarkten in de regio Antwerpen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Schoten tot Waarloos: op deze 14 kerstmark­ten in de regio Antwerpen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten veertien kerstmarkten op in Antwerpen en omstreken om helemaal in de kerststemming te komen.
 3. Arboretum Kalmthout krijgt prestigieuze Britse erkenning als ‘Feel Good Garden 2022'
  PREMIUM
  Kalmthout

  Arboretum Kalmthout krijgt prestigieu­ze Britse erkenning als ‘Feel Good Garden 2022'

  Het Arboretum Kalmthout is voor het tweede jaar op rij verkozen tot RHS Overseas Partner Garden of the Year. Een mooie erkenning voor de plantentuin in Kalmthout die het haalde van 199 andere verspreid over het Verenigd Koninkrijk en vele andere landen. Een titel die het heeft te danken aan (buitenlandse) bezoekers die een stem uitbrachten. De Britten omschrijven het Arboretum als “een van ’s werelds meest prestigieuze verzameling van planten en een van Europa’s mooiste tuinen”.
 4. Tous ensemble! Op deze 9 plekken in de regio Antwerpen supporter jij voor onze Rode Duivels tijdens het WK
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Tous ensemble! Op deze 9 plekken in de regio Antwerpen supporter jij voor onze Rode Duivels tijdens het WK

  Het is bijna zover. Op zondag 20 november gaat het WK voetbal in Qatar van start. Onze Rode Duivels spelen er in de eerste ronde tegen Canada, Marokko en Kroatië, maar we hopen allemaal dat ze tot in de finale geraken op zondag 18 december. Weet jij al waar je de wedstrijden gaat bekijken? Wij lijsten alvast negen plaatsen voor je op in Antwerpen en omstreken, waar ze het WK uitzenden: van Edegem tot Wuustwezel.
 1. Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

  Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Antwerpen op waar je daarvoor terechtkan: van Akotrie in Antwerpen tot Rodenburg in Schoten.
 1. Van film tot een rockconcert: 6 tips in Antwerpen en omstreken voor je vrije dag op 1 november
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van film tot een rockcon­cert: 6 tips in Antwerpen en omstreken voor je vrije dag op 1 november

  Op 1 november is het Allerheiligen en dan hebben de meeste mensen een dagje vrijaf. Heel wat mensen gaan op 1 november ook naar het kerkhof, maar er valt op deze vrije dag meer te beleven. Weet jij niet goed wat te doen? Wij helpen je graag verder met zes uit-tips in Antwerpen en omstreken. Van naar de film gaan bij Cinema Lumière in Antwerpen tot een concert van Black Midi in Trix in Deurne. Er is voor elk wat wils.
 1. Van superhelden zoeken tot reizen naar de ruimte: met deze 7 activiteiten in de regio Antwerpen vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de herfstvakantie
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van superhel­den zoeken tot reizen naar de ruimte: met deze 7 activitei­ten in de regio Antwerpen vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de herfstva­kan­tie

  De herfstvakantie staat voor de deur en dus is het opnieuw tijd om leuke uitstapjes met de kinderen te plannen. Onze redactie zocht voor jou uit wat je allemaal kan doen met de kids in Antwerpen en omstreken. Van een superheldenzoektocht in Ekeren tot een expo over ruimtevaart in Antwerpen: met deze activiteiten kan jouw herfstvakantie niet meer stuk.
 2. Zoeken naar spoken of een griezelig hindernisparcours: onze 7 tips voor een geslaagde Halloween in Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Zoeken naar spoken of een griezelig hindernis­par­cours: onze 7 tips voor een geslaagde Halloween in Antwerpen

  De engste nacht van het jaar komt er weer aan: op zondag 31 oktober is het Halloween! Helemaal fan van griezelige pompoenen, enge spinnen, heksen op bezemstelen en trick-or-treat? Wij lijsten zeven toffe activiteiten op om deze spooknacht door te brengen in de regio Antwerpen. Van een unieke audiovisuele wandeling tot een griezelfeest met workshops en vertellingen, er is voor elk wat wils.
 3. Van schilderen met een wijntje tot boeken leren schrijven: bij deze 7 herfstige workshops in de regio Antwerpen steek je iets nieuw op
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van schilderen met een wijntje tot boeken leren schrijven: bij deze 7 herfstige workshops in de regio Antwerpen steek je iets nieuw op

  De herfst is in het land en de dagen worden korter, maar dat wil niet zeggen dat je thuis in de zetel moet blijven hangen. Zowat overal in de regio Antwerpen worden deze herfst toffe workshops georganiseerd voor jong en oud. Onze redactie lijst er zeven op. Van schilderen met een wijntje in Antwerpen tot een workshop mindfulness in Kalmthout: hier leer je de komende maanden echt nog iets bij.
 1. VAKANTIETIPS VOOR DE THUISBLIJVERS. Paintballen op forteiland: “Terwijl de kogels boven mijn hoofd uiteenspatten, giert de adrenaline door het lijf”
  PREMIUM
  Stabroek

  VAKANTIE­TIPS VOOR DE THUISBLIJ­VERS. Paintbal­len op forteiland: “Terwijl de kogels boven mijn hoofd uiteenspat­ten, giert de adrenaline door het lijf”

  Zit jij vandaag niet ergens op een strand in Turkije? Staat je tent gewoon in je tuin en dus niet op een camping in Zuid-Frankrijk? Geen Oostenrijkse koeien die je ’s ochtends wakker loeien? Geen nood, ook in Vlaanderen kan je heerlijk op vakantie. Onze regiojournalisten testen de leukste uitstapjes voor jullie uit. Vandaag: avontuurlijk paintballen op het fort van Stabroek.
 2. Van Plopsa Station tot indoor skiën: 7 leuke binnenactiviteiten in de regio Antwerpen voor jou en je kroost tijdens de herfst
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Plopsa Station tot indoor skiën: 7 leuke binnenacti­vi­tei­ten in de regio Antwerpen voor jou en je kroost tijdens de herfst

  De herfst is in het land. Zonnestralen en warme temperaturen hebben ondertussen plaatsgemaakt voor regenbuien en kil weer. Maar dat hoeft jou niet tegen te houden om uitstapjes te plannen met je kroost. Wij selecteerden voor jullie alvast 7 leuke indooractiviteiten in Antwerpen en omstreken. Van je striphelden ontmoeten in het Plopsa Station in Antwerpen tot skiën op Aspen in Wilrijk. Met deze tips weet je wat te doen.