Er hangt nu al wat kerstsfeer in de straten dankzij de versiering in het straatbeeld. Zo staat deze reuzegrote teddybeer op de Grote Markt in Halle.
Volledig scherm
Er hangt nu al wat kerstsfeer in de straten dankzij de versiering in het straatbeeld. Zo staat deze reuzegrote teddybeer op de Grote Markt in Halle. © Bart Kerckhoven

Gepimpte golfkarretjes, nocturnes en kerstman moeten met eindejaar klanten lokken naar Halle: “Centrum wordt ondergedompeld in kerstsfeer”

HalleDe handelaars in Halle trekken alle registers open om tijdens de eindejaarsperiode klanten naar Halle te lokken. De discussies met het stadsbestuur worden even aan de kant geschoven. Om het iedereen naar hun zin te maken pakken de Verenigde Handelaars van Halle met enkele nieuwigheden uit.

  1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
    Independer

    Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

    Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.