Op dinsdag 24 januari vond op campus GLTT Halle de vernissage plaats van de fototentoonstelling van de cursisten Digitale fotografie die de drie basismodules met succes beëindigden.
Volledig scherm
Op dinsdag 24 januari vond op campus GLTT Halle de vernissage plaats van de fototentoonstelling van de cursisten Digitale fotografie die de drie basismodules met succes beëindigden. © rv/GLTT Halle

Cursisten stellen eigen werk tentoon op GLTT Halle

HalleOp de campus van het GLTT in Halle is de fototentoonstelling geopend van de cursisten Digitale fotografie die de drie basismodules met succes beëindigden.

 1. Van de dino’s tot de oorlog: ontdek zelf ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ in deze 7 musea in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM

  Van de dino’s tot de oorlog: ontdek zelf ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ in deze 7 musea in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  ‘Het Verhaal van Vlaanderen’ is verteld. Tom Waes gaf tien zondagen lang meer dan anderhalf miljoen kijkers geschiedenisles. Hoog tijd om uit je luie zetel te komen en zelf wat dieper te graven. In Brussel, de Rand en het Pajottenland vind je heel wat interessante musea die je daarbij helpen. Van den AST tot het Legermuseum: hier ontdek je nog heel wat andere straffe verhalen.
  Brussel
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.