Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Shutterstock / PixieMe

Curieus Halle laat toegankelijke wijnen aan democratische prijzen proeven

 1. Sinterklaas bezoekt rommelmarkt in Halle
  Halle

  Sinter­klaas bezoekt rommel­markt in Halle

  Op zondag 20 november vindt de maandelijkse rommelmarkt plaats in Halle. Ook dit keer hebben de organisatoren voor iets speciaals gezorgd. “Nu zondag komt de Sint op bezoek en wie weet als de kindjes braaf zijn krijgen zij een geschenkje of iets lekkers”, laat het Rommelmarktcomit” weten. Opstellen van de standen kan die ochtend vanaf 7 uur. Een standje kost één euro per lopende meter. De rommelmarkt zelf vindt plaats van 8 uur tot 13 uur. Voor alle info kan men terecht op www.rommelmarkthalle.weebly.com of bij Jean op 0477/55.38.99.
 2. Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland verwen je jezelf na No Shave November
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Daspe’s tot Chivato: bij deze 5 barber­shops in Brussel, de Rand en het Pajotten­land verwen je jezelf na No Shave November

  Heel wat mannen lieten afgelopen maand hun baard of snor staan tijdens No Shave November. Nu de maand eindelijk om is, is een bezoekje aan de barbier vast welgekomen. Onze redactie ging dan ook op zoek naar vijf barbershops in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van Gentlemen Barber Club tot Station Street Barbers: hier breng je je kapsel, baard en snor weer helemaal op orde.
 3. Dankzij cafébaas Filip supporteren Lembekenaren tijdens WK op groot scherm: “Dit dorp leeft. En dus moet ik dit wel organiseren”
  PREMIUM
  Lembeek

  Dankzij cafébaas Filip supporte­ren Lembekena­ren tijdens WK op groot scherm: “Dit dorp leeft. En dus moet ik dit wel organise­ren”

  Het regende de voorbije dagen annuleringen als het om evenementen rond de Rode Duivels ging. Hele WK fan-dorpen werden afgelast nog voor ze goed en wel opgebouwd waren. Maar in Lembeek verwacht cafébaas Filip honderden fans die samen naar het voetbal zullen kijken op zijn groot scherm op het Claesplein. “Ik zorg voor en na de wedstrijd voor sfeer. Tijdens de match is het aan de Rode Duivels", lacht hij.
 4. Van Gentlemen tot Negen Maanden Mooi: in deze 5 winkels zijn de wintersolden een feest in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Gentlemen tot Negen Maanden Mooi: in deze 5 winkels zijn de wintersol­den een feest in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De kerstkalkoen en de fondue zijn verteerd en dat betekent dat de winkels weer aan de koopjes beginnen. Onze redactie ging op zoek naar vijf lokale kledingwinkels in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je tijdens de wintersolden terecht kan voor een nieuwe outfit. Van Belly tot Tassen & Kabassen: na een bezoekje aan deze boetiekjes straal je als nooit tevoren.