Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © RV

Bibliotheek Halle organiseert voortaan ook spelavonden

HalleIn de bibliotheek in Halle kan je meer doen dan enkel boeken en multimedia uitlenen. Vanaf 2 maart zijn jongeren en volwassenen er elke eerste donderdag van de maand welkom tijdens de spelavonden.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Senior Artist Rode stelt opnieuw tentoon in cultureel centrum
  Sint-Genesius-Rode

  Senior Artist Rode stelt opnieuw tentoon in cultureel centrum

  Elk jaar organiseert de kunstenaarsvereniging Senior Artist Rhode een tentoonstelling van de werken gemaakt door een dertigtal leden. Dit jaar gaat de tentoonstelling door op zaterdag 18 en zondag 19 maart, telkens van 11 uur tot 18 uur in het Cultureel Centrum Wauterbos van Sint-Genesius-Rode. Iedereen is er welkom en er kan bij gepraat worden bij een drankje of koffie en een stukje taart. SAR bestaat sinds 1990. De leden komen elke maandagnamiddag samen in het Cultureel Centrum Wauterbos om er samen te schilderen. Onder andere pastel, acryl, olie, aquarel en gemengde technieken kan je er zien. De leden schilderen stillevens, landschappen, portretten maar ook abstract en modern werk.
  Sint-Genesius-Rode
 3. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.