1. Seagulls nemen afscheid met laatste optreden in De Zwerver: “We eindigen op een hoogtepunt”
  PREMIUM
  Oudenburg/Leffinge

  Seagulls nemen afscheid met laatste optreden in De Zwerver: “We eindigen op een hoogtepunt”

  Aankomend weekend, op 3 december, kun je voor de laatste keer de drie broers van Seagulls aan het werk zien. In De Zwerver in Leffinge — waar het allemaal begon — treedt het muzikaal trio op met de Oostendse band BRLRS om daarna te stoppen als band. “Van onze avonturen in Australië tot onze passage op de Gentse Feesten, we hebben hele leuke ervaringen achter de rug”, vertelt Sil Meeus, de oudste broer, zanger en gitarist.
 1. Van café ‘t Wieltje tot House of the Feniks: hier kan je de Rode Duivels aanmoedigen tijdens het WK in Brugge en aan de kust
  PREMIUM
  Brugge/Kust

  Van café ‘t Wieltje tot House of the Feniks: hier kan je de Rode Duivels aanmoedi­gen tijdens het WK in Brugge en aan de kust

  Het WK in Qatar komt steeds dichterbij: op 20 november speelt het thuisland de openingswedstrijd tegen Ecuaduor en op 23 november komen de Rode Duivels voor het eerst in actie, tegen Canada. Op heel wat plaatsen kan je de matchen van de Belgen volgen op groot scherm, omringd door medesupporters. Wij lijsten op waar je kan gaan kijken in Brugge en aan de kust. Jij komt toch ook supporteren?
 2. Middelkerkse horecazaken zijn klaar voor Champagneweekend: “Het is één van de beste weekends voor onze sector”
  PREMIUM
  Middelkerke

  Middelkerk­se horecaza­ken zijn klaar voor Champagne­week­end: “Het is één van de beste weekends voor onze sector”

  Donderdagavond begint voor het 25e jaar het Champagneweekend in Middelkerke. Tijdens dit weekend kan je niet alleen proeven van verschillende soorten champagne in De Branding, maar kan je ook terecht bij verschillende lokale horecazaken die een overheerlijke Champagnemenu samenstellen die je enkel dit weekend kan eten. De meesten zijn al een tijdje volzet, maar we gingen alvast langs bij een paar van hen om te zien wat je er kan verwachten.
 1. Van een vredesconcert tot Hill 62: hier ontdek je het oorlogsverleden in West-Vlaanderen
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Van een vredescon­cert tot Hill 62: hier ontdek je het oorlogsver­le­den in West-Vlaanderen

  Op 11 november 1918 legden de soldaten van de Eerste Wereldoorlog hun wapens neer. Op Wapenstilstand herdenken we de slachoffers en gebeurtenissen van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. In heel België worden hiervoor tal van plechtigheden georganiseerd, maar je kan ook heel wat andere activiteiten doen rond het thema van de wereldoorlogen. Wij zochten uit wat er te doen is op 11 november in West-Vlaanderen.
 2. Café Jerre en Fistong werken samen aan WK-dorp in voormalige Spegelaere: “Hier is iedereen welkom om samen te komen supporteren voor onze Rode Duivels”
  PREMIUM
  Oudenburg

  Café Jerre en Fistong werken samen aan WK-dorp in voormalige Spegelaere: “Hier is iedereen welkom om samen te komen supporte­ren voor onze Rode Duivels”

  Op 23 november spelen onze Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het WK in Qatar. In Oudenburg zal je die wedstrijd, en alle andere wedstrijden van onze Belgen op het WK, kunnen bekijken op groot scherm in het WK-dorp dat Jeroen Lingier van café Jerre en het trio achter Fistong zullen openen. “We willen hiermee Oudenburg samenbrengen”, vertelt Sybren Taillieu.
 3. Kunstambachtenbeurs voor kinderen in Ichtegem
  Ichtegem

  Kunstam­bach­ten­beurs voor kinderen in Ichtegem

  De Ichtegemse Kunstambachtenbeurs – dit jaar na een coronapauze van 2 jaar voor het eerst een volledig weekend – mag je absoluut niet missen. Op 19 en 20 november is de sporthal van Ichtegem dé place to be voor iedereen die wil kennismaken met lokale kunst, cultuur, unieke ambachten, creatievelingen en workshops voor jong en oud! Voor het eerst is er ook een aanbod speciaal op maat van kinderen voorzien in het kader van de Kunstendag voor kinderen.
 1. Er is nog meer dan halloween dit weekend: dit zijn onze tips uit de kustregio en Brugge
  PREMIUM
  Brugge/Kust

  Er is nog meer dan halloween dit weekend: dit zijn onze tips uit de kustregio en Brugge

  De herfstvakantie staat voor de deur, maar eerst geven we nog enkele tips mee voor een ontspannend weekend, dat van 29 en 30 oktober, in de kustregio en Brugge. Er zijn heel wat activiteiten rond Halloween gepland, een overzicht van de leukste geplande activiteiten vind je hier. Maar ook voor niet-Halloween fans hebben we voldoende leuke opties in petto. Of je nu een film-, puzzel- of dierenliefhebber bent.