Geraardsbergen: Vormingsavond over koffie.
Volledig scherm
Geraardsbergen: Vormingsavond over koffie. © Shutterstock

Verhalen over koffie en proeverij bij Werk der Volkstuinen Geraardsbergen

GeraardsbergenDe Koninklijke Maatschappij Werk der Volkstuinen Geraardsbergen organiseert op vrijdag 16 december een vormingsavond over koffie met aansluitend een proeverij.

 1. Van rolschaatsen tot wintersport: met deze 8 tips in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen verveel je je geen seconde tijdens de kerstvakantie
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van rolschaat­sen tot winter­sport: met deze 8 tips in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen verveel je je geen seconde tijdens de kerstvakan­tie

  De eindejaarsperiode is aangebroken en de kerstvakantie is in zicht. Heb jij nog geen idee wat te doen tijdens de vakantie? Geen paniek! Van rolschaatsen in Oudenaarde tot een ski- en snowboarddag in Haaltert: met onze 8 tips in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke kerstvakantie samen met je kroost.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.