1. Van Lagune tot Belle Epoque: 5 privé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Lagune tot Belle Epoque: 5 pri­vé-sauna’s in de regio Antwerpen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou vijf privé-sauna’s op in de regio Antwerpen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag. Van Belle Epoque in Brasschaat tot Nirvana in Kontich: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 1. Kempense dj’s moeten feesttenten WK veldrijden in Hoogerheide in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”
  PREMIUM
  Hoogstraten/Turnhout/Malle

  Kempense dj’s moeten feestten­ten WK veldrijden in Hoogerhei­de in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”

  De organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide verwacht dit weekend zo'n 50.000 fans en een groot deel daarvan zal urenlang in één van de drie grote feesttenten doorbrengen. En een feestje gaat dat ongetwijfeld worden met dank aan de experten Bart de Bie van Harmony DJ Team uit Malle, Mark van den Broek uit Hoogstraten en Kurt Lemmens uit Turnhout. De Kempen zendt zijn dj-zonen uit om voor de ambiance te zorgen. “Het wordt weer koekenbak”, klinkt het in koor.
 1. Van Clueless Escape Rooms tot The Start: baan je weg naar de vrijheid in deze 5 escape rooms in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Clueless Escape Rooms tot The Start: baan je weg naar de vrijheid in deze 5 escape rooms in de regio Antwerpen

  Het is koud buiten en dus zoeken we massaal naar leuke binnenactiviteiten. Heb je ooit al eens een escape room geprobeerd? In een escape room moet je - meestal binnen het uur - verschillende codes kraken om je weg naar buiten te forceren. Lijkt het je wat? Wij hebben voor jou alvast vijf escape rooms geselecteerd in Antwerpen en omstreken, die echt de moeite waard zijn. Van Clueless Escape Rooms in Mortsel tot The Start in Ranst, bij deze escape rooms speur jij je weg naar de vrijheid. Lukt het jou om te ontsnappen?
 2. Maak kennis met de ‘Ed Sheeran van Antwerpen’: Michael Deno brengt derde single uit
  WILRIJK

  Maak kennis met de ‘Ed Sheeran van Antwerpen’: Michael Deno brengt derde single uit

  Tienermeisjes en hun moeders maken best snel kennis met Michael ‘Mik’ Deno, nu al getipt als de Antwerpse Ed Sheeran. Hij bracht zonet zijn derde single uit die al opgepikt werd door Radio 2 en speelt het vrijdag in Kavka op zijn allereerste solo-concert. Eerder maakte hij ook al furore tijdens The Voice van Vlaanderen en op het podium naast Lost Frequencies. “Popmuziek hoe popmuziek móet klinken.”
 1. Jong Waaslands geweld infiltreert Antwerps nachtleven met LLOSS: “Kom losjes doen”
  ANTWERPEN/KRUIBEKE

  Jong Waaslands geweld infil­treert Antwerps nachtleven met LLOSS: “Kom losjes doen”

  Dat er in het rustieke Kruibeke aan de overkant van ’t water nog nood was aan steviger nachtleven, staat buiten kijf. Maar de vijf gasten achter feestconcept ‘LLOSS’ wonen intussen in de Koekenstad en voelen zich er al helemaal thuis met eind deze maand een eerste clubeditie van hun festijn in Capital. “We willen meer clubs aandoen in meer steden, laat het maar organisch groeien.”
 2. Patrick Knight (58) wint ondanks hartziekte tonnen internationale filmprijzen: “Van de dood geen schrik maar ik wil onsterfelijk blijven zoals oude farao’s”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Patrick Knight (58) wint ondanks hartziekte tonnen internatio­na­le filmprij­zen: “Van de dood geen schrik maar ik wil onsterfe­lijk blijven zoals oude farao’s”

  De intussen 58-jarige Hobokenaar Patrick Knight maakt al 35 jaar muziek en scoorde daar vooral in het buitenland mee. Nu waagt hij zich voor het eerst aan de film. Met ‘Ankh’, die hij zelf opnam, regisseerde en van een soundtrack voorzag, sleepte hij al liefst negentien (!) internationale filmprijzen in de wacht. De door het oude Egypte geïnspireerde film gaat over de vergankelijkheid van het leven en de nood om iets achter te laten. “Ik wilde nooit geld of bekendheid, maar ik wil wél een voetafdruk achterlaten.”
 1. Van kunstcursussen tot knutselen met poëzie: kom creatief de wintermaanden door met deze 6 workshops in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van kunstcur­sus­sen tot knutselen met poëzie: kom creatief de wintermaan­den door met deze 6 workshops in de regio Antwerpen

  Een nieuw jaar betekent ook dat er nieuwe voornemens worden gemaakt. Wil jij in 2023 een nieuwe hobby zoeken of sta je altijd wel open voor creatieve activiteiten, maar weet je niet goed waar te zoeken? Wij helpen je alvast op weg met deze zes leuke workshops in de regio Antwerpen. Van cursussen kunstgeschiedenis in Berchem en Schilde tot knipselpoëzie in Brecht: tijdens deze workshops steek je nog wat op.
 1. De klok rond feesten of genieten van Winterrevue? Ontdek onze weekendtips in en rond Antwerpen
  PREMIUM
  REGIO ANTWERPEN

  De klok rond feesten of genieten van Winterre­vue? Ontdek onze weekend­tips in en rond Antwerpen

  Geen zin om voor en na de nieuwjaars- en familiefeesten thuis te blijven zitten tijdens het weekend van zaterdag 31 december en zondag 1 januari? Dan helpen wij je graag verder met vijf leuke tips uit Antwerpen en omstreken. Of je nu houdt van een leuke familiedag, een culturele activiteit voor de meerwaardezoeker of een stevig dansfeest. Hier vind je voor ieder wat wils.
 1. VIDEO. Toby Alderweireld moedigt vijftienjarigen van OLVAC aan om kampioen te worden: “Winnen is het mooiste wat er is”
  EDEGEM

  VIDEO. Toby Alderwei­reld moedigt vijftienja­ri­gen van OLVAC aan om kampioen te worden: “Winnen is het mooiste wat er is”

  Spanning alom bij de vijftienjarigen van de Koninklijke OLVAC B uit Edegem. Dinsdag kunnen ze kampioen worden áls ze de wedstrijd van S.K. Berkenrode A kunnen winnen. Het zou een enorme opsteker betekenen voor OLVAC, dat vorig seizoen zelfs geen énkele wedstrijd kon winnen. De jonge gasten krijgen zelfs steun vanuit onverwachte hoek: “Kampioen worden is het mooiste wat er is”, aldus Toby Alderweireld.