1. Van verlichte tractortocht tot laatste keer winterpret aan de Leie: dit zijn onze weekendtips voor Deinze en het Meetjesland
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van verlichte tractor­tocht tot laatste keer winterpret aan de Leie: dit zijn onze weekend­tips voor Deinze en het Meetjes­land

  Voor het eerste weekend na Nieuwjaar zijn er heel wat activiteiten in de regio rond Deinze en het Meetjesland. In Deinze kan je nog één keer naar het Sint-Poppoplein voor winterpret aan de Leie en wie van lichtspektakel houdt kan naar de verlichte tractortocht in Evergem of het slotweekend van Jempi’s Kersthuisje in Olsene. Dit zijn onze weekendtips voor 7 en 8 januari.
 2. Zanger Fil Filips (55) verloor zijn arm, maar is nu klaar voor muzikale comeback: “Hopelijk komt publiek voor mijn stem, ik wil geen circusartiest zijn”
  PREMIUM
  Eeklo/Lebbeke

  Zanger Fil Filips (55) verloor zijn arm, maar is nu klaar voor muzikale comeback: “Hopelijk komt publiek voor mijn stem, ik wil geen circusar­tiest zijn”

  Charmezanger Fil Filips (55) uit Eeklo maakt een muzikale comeback. Filip Dherckers worstelde zich door een echtscheiding, verloor zijn arm door een arbeidsongeval, en zag het podium even niet meer zitten. “Ik wil weer laten zien wie Fil Filips is. Het publiek moet mij maar nemen zoals ik ben”, zegt de zanger.