1. Kraak jij de code? Deze escaperooms in het Meetjesland en Deinze moet je uitproberen
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Kraak jij de code? Deze escaper­ooms in het Meetjes­land en Deinze moet je uitprobe­ren

  Tijdens deze grijze en koude dagen zijn we steeds op zoek naar leuke binnenactiviteiten. Wat dacht je van een escaperoom? Wij gingen op zoek naar vier spannende escaperooms in het Meetjesland en Deinze waar je samen met familie, vrienden of collega’s een uitweg zoekt door puzzels op te lossen en codes te kraken. Van Prison Island in Eeklo tot Route 9880 in Aalter: kunnen jij en je team op tijd ontsnappen?
 1. Van breien tot een insectenhotel bouwen: met deze 7 workshops in het Meetjesland en Deinze kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Meetjesland/Deinze

  Van breien tot een insectenho­tel bouwen: met deze 7 workshops in het Meetjes­land en Deinze kom jij de koude dagen door

  De eindejaarsfeesten zijn voorbij, het nieuwe jaar is officieel begonnen. De zomer is nog niet meteen in zicht, dus misschien ben jij wel op zoek naar leuke activiteiten om de wintermaanden door te komen? Onze redactie ging op zoek naar de leukste workshops van deze winter in het Meetjesland en Deinze. Van een breicafé in Eeklo tot je eigen insectenhotel bouwen in Lievegem: hier leer je de komende wintermaanden weer iets nieuws.
 2. Bakken, haken of een initiatie make-up: 7 workshops in de regio Gent om je bezig te houden tijdens de wintermaanden
  PREMIUM
  Gent

  Bakken, haken of een initiatie make-up: 7 workshops in de regio Gent om je bezig te houden tijdens de wintermaan­den

  De eindejaarsfeesten zijn voorbij, het nieuwe jaar is officieel begonnen. De zomer is nog niet meteen in zicht, dus misschien ben jij wel op zoek naar leuke activiteiten om de wintermaanden door te komen. Onze redactie ging op zoek naar de leukste workshops van deze winter in de regio Gent. Van haken en breien in Nazareth tot zachte zondes bakken in Gent: hier leer je de komende wintermaanden weer iets nieuws.
 1. Van verlichte tractortocht tot laatste keer winterpret aan de Leie: dit zijn onze weekendtips voor Deinze en het Meetjesland
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van verlichte tractor­tocht tot laatste keer winterpret aan de Leie: dit zijn onze weekend­tips voor Deinze en het Meetjes­land

  Voor het eerste weekend na Nieuwjaar zijn er heel wat activiteiten in de regio rond Deinze en het Meetjesland. In Deinze kan je nog één keer naar het Sint-Poppoplein voor winterpret aan de Leie en wie van lichtspektakel houdt kan naar de verlichte tractortocht in Evergem of het slotweekend van Jempi’s Kersthuisje in Olsene. Dit zijn onze weekendtips voor 7 en 8 januari.
 1. Je vervelen tijdens de kerstvakantie? Niet met deze 7 tips voor leuke activiteiten met het gezin in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Je vervelen tijdens de kerstvakan­tie? Niet met deze 7 tips voor leuke activitei­ten met het gezin in het Meetjes­land en Deinze

  De eindejaarsperiode is aangebroken en de kerstvakantie is in zicht. Heb jij nog geen idee wat te doen tijdens de vakantie? Geen paniek! Van een bezoek aan het circus in Eeklo tot een escape room in Deinze: met onze zeven tips voor activiteiten in het Meetjesland en Deinze beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke kerstvakantie met het hele gezin.
 1. Je vervelen tijdens de kerstvakantie? Niet met deze 7 tips voor leuke activiteiten met het gezin in de regio Gent
  PREMIUM
  Gent

  Je vervelen tijdens de kerstvakan­tie? Niet met deze 7 tips voor leuke activitei­ten met het gezin in de regio Gent

  De eindejaarsperiode is aangebroken en de kerstvakantie is in zicht. Heb jij nog geen idee wat te doen tijdens de vakantie? Geen paniek! Van een bezoek aan het Winterwonderkasteel in Gent tot een wandeltocht in de Makegemse bossen in Merelbeke: met onze zeven tips in de regio Gent beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke kerstvakantie met de hele familie.
 2. Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Bij deze winkels in het Meetjesland en Deinze vind je de leukste geschenken
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Op zoek naar een origineel kerstca­deau? Bij deze winkels in het Meetjes­land en Deinze vind je de leukste geschenken

  De eindejaarsperiode is in zicht en daar horen ook cadeautjes bij. Toch is het niet altijd eenvoudig om voor iedereen een geschikt en origineel geschenk te vinden. Moet je nog aan je cadeaujacht beginnen en laat je inspiratie je in de steek? Geen nood! Wij vonden zeven lokale winkels in Meetjesland en Deinze waar je gegarandeerd iets vindt om mee te scoren.
 1. Van wintermarkt en kersthuisje tot WK-dorpen: 5 tips voor het weekend van 26 november in de regio Deinze-Meetjesland
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van winter­markt en kersthuis­je tot WK-dor­pen: 5 tips voor het weekend van 26 november in de regio Dein­ze-Meetjes­land

  Op zoek naar leuke uitstapjes voor het weekend van 26 en 27 november in het Meetjesland en de streek rond Deinze? Dan heb je hieronder alvast een kleine selectie. Met de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Marokko is één van de WK-dorpen in de regio sowieso een leuke uitstap. Daarnaast kan je in Lotenhulle (Aalter) terecht op een wintermarkt en in Olsene kan je het mooiste kersthuisje van Vlaanderen bewonderen.
 2. Van een bunkerwandelroute tot een oorlogsmuseum: hier ontdek je het oorlogsverleden in Oost-Vlaanderen
  PREMIUM
  Oost-Vlaanderen

  Van een bunkerwan­del­rou­te tot een oorlogsmu­se­um: hier ontdek je het oorlogsver­le­den in Oost-Vlaanderen

  Op 11 november 1918 zwegen de kanonnen van de Eerste Wereldoorlog. Elk jaar herdenken we op Wapenstilstand de slachtoffers van de Eerste en Tweede Wereldoorlog. In heel België worden hiervoor tal van plechtigheden georganiseerd, maar je kan ook heel wat andere activiteiten doen rond het thema van de wereldoorlogen. Van een bunkerwandelroute rond Oosterzele tot het Canada en Poland War Museum in Maldegem: wij lijsten zes activiteiten in Oost-Vlaanderen op om Wapenstilstand op een andere manier te beleven.
 1. Van Evergem tot Aalter: deze kerstmarkten in het Meetjesland en Deinze dompelen je volledig onder in de kerstsfeer
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van Evergem tot Aalter: deze kerstmark­ten in het Meetjes­land en Deinze dompelen je volledig onder in de kerstsfeer

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten acht kerstmarkten op in het Meetjesland en Deinze om helemaal in de kerststemming te komen.
 2. Van Wintergarden tot Springfestival: 5 tips voor het weekend van 3 december in het Meetjesland en Deinze
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Van Wintergar­den tot Springfes­ti­val: 5 tips voor het weekend van 3 december in het Meetjes­land en Deinze

  Op zoek naar leuke uitstapjes voor het weekend van 3 en 4 december in het Meetjesland en de streek rond Deinze? Dan heb je hieronder alvast een kleine selectie. In Deinze kan je terecht in Farmfabriek voor open ateliers en een tentoonstelling, in Olsene zorgt Bistro Marron voor een gezellige Wintergarden en in Eeklo kunnen kinderen zich uitleven in een springkastelendorp.
 3. Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in het Meetjesland en Deinze zijn een bezoekje waard
  PREMIUM
  Deinze/Meetjesland

  Het is weer Black Friday: deze 7 lokale winkels in het Meetjes­land en Deinze zijn een bezoekje waard

  Vrijdag is het Black Friday, heel wat grote ketens geven enorme kortingen op hun collecties. Het loont zeker de moeite om ook eens langs te gaan bij kleinere boetiekjes. Enkele lokale winkels lanceren verschillende deals tijdens Black Friday. Andere zaken maken van de gelegenheid gebruik om overconsumptie aan te kaarten en organiseren een alternatieve actie. Van ‘Amuse Toi’ in Lievegem tot ‘Optiek Lammerant’ in Deinze: wij lijsten zeven lokale winkels op in het Meetjesland en Deinze waar je ook tijdens Black Friday kan rekenen op een persoonlijke service.