1. Kempense dj’s moeten feesttenten WK veldrijden in Hoogerheide in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”
  PREMIUM
  Hoogstraten/Turnhout/Malle

  Kempense dj’s moeten feestten­ten WK veldrijden in Hoogerhei­de in vuur en vlam zetten: “Van ‘s morgens tot ‘s avonds ‘vollen bak’ gaan”

  De organisatie van het WK Veldrijden in Hoogerheide verwacht dit weekend zo'n 50.000 fans en een groot deel daarvan zal urenlang in één van de drie grote feesttenten doorbrengen. En een feestje gaat dat ongetwijfeld worden met dank aan de experten Bart de Bie van Harmony DJ Team uit Malle, Mark van den Broek uit Hoogstraten en Kurt Lemmens uit Turnhout. De Kempen zendt zijn dj-zonen uit om voor de ambiance te zorgen. “Het wordt weer koekenbak”, klinkt het in koor.
 2. K.Z. leeft tijdelijk herop met afterworks en dansavonden: “We willen volk uit de buurt verbinden”
  Malle/Zoersel

  K.Z. leeft tijdelijk herop met afterworks en dansavon­den: “We willen volk uit de buurt verbinden”

  Goed nieuws voor de 21-plussers uit Zoersel, Westmalle en omstreken. Zij kunnen weldra weer een pint gaan pakken en de beentjes losgooien in ‘feeststamminee K.Z.’ op de Zoerselbaan in Westmalle. Alvast tijdelijk, want vier veertigers gaan er vier maanden lang vier weekends per maand afwisselend een afterwork op vrijdag en een dansavond op zaterdag houden. De startknaller? Een nineties-party op zaterdag 4 maart.
 1. Van Clueless Escape Rooms tot The Start: baan je weg naar de vrijheid in deze 5 escape rooms in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Clueless Escape Rooms tot The Start: baan je weg naar de vrijheid in deze 5 escape rooms in de regio Antwerpen

  Het is koud buiten en dus zoeken we massaal naar leuke binnenactiviteiten. Heb je ooit al eens een escape room geprobeerd? In een escape room moet je - meestal binnen het uur - verschillende codes kraken om je weg naar buiten te forceren. Lijkt het je wat? Wij hebben voor jou alvast vijf escape rooms geselecteerd in Antwerpen en omstreken, die echt de moeite waard zijn. Van Clueless Escape Rooms in Mortsel tot The Start in Ranst, bij deze escape rooms speur jij je weg naar de vrijheid. Lukt het jou om te ontsnappen?
 2. Theater Tante Wilhelmina komt naar je huiskamer: “We hebben alleen een tafel en drie stoelen nodig”
  Turnhout/Olen/Baarle-Hertog

  Theater Tante Wilhelmina komt naar je huiskamer: “We hebben alleen een tafel en drie stoelen nodig”

  De nieuwe Kempische theatergroep “Theater Tante Wilhelmina” gaat het hele voorjaar de huiskamervoorstelling “In de naam van de vader” spelen. Niet zomaar in een zaal, maar wel in je eigen huiskamer. Vijf vrienden en theatermakers slaan er de handen voor in elkaar. “Twee jaar na ons afscheidsvoorstelling voor Tejaterbende Oeps! begon het weer te kriebelen”, vertelt Wim Vervoort.
 1. Van Escape 2300 tot De Gouden Kooi: baan je weg naar de vrijheid in deze 7 escape rooms in de regio Mechelen en de Kempen
  PREMIUM
  Regio Mechelen en Kempen

  Van Escape 2300 tot De Gouden Kooi: baan je weg naar de vrijheid in deze 7 escape rooms in de regio Mechelen en de Kempen

  Het is koud buiten en dus zoeken we massaal naar leuke binnenactiviteiten. Heb je ooit al eens een escape room geprobeerd? In een escape room moet je - meestal binnen het uur - verschillende codes kraken om je weg naar buiten te forceren. Lijkt het je wat? Wij hebben voor jou alvast zeven escape rooms geselecteerd in de regio Mechelen en de Kempen, die echt de moeite waard zijn. Van Escape 2300 in Turnhout tot De Gouden Kooi in Mechelen, bij deze escape rooms speur jij je weg naar de vrijheid. Lukt het jou om te ontsnappen?
 1. Van kunstcursussen tot knutselen met poëzie: kom creatief de wintermaanden door met deze 6 workshops in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van kunstcur­sus­sen tot knutselen met poëzie: kom creatief de wintermaan­den door met deze 6 workshops in de regio Antwerpen

  Een nieuw jaar betekent ook dat er nieuwe voornemens worden gemaakt. Wil jij in 2023 een nieuwe hobby zoeken of sta je altijd wel open voor creatieve activiteiten, maar weet je niet goed waar te zoeken? Wij helpen je alvast op weg met deze zes leuke workshops in de regio Antwerpen. Van cursussen kunstgeschiedenis in Berchem en Schilde tot knipselpoëzie in Brecht: tijdens deze workshops steek je nog wat op.
 2. De klok rond feesten of genieten van Winterrevue? Ontdek onze weekendtips in en rond Antwerpen
  PREMIUM
  REGIO ANTWERPEN

  De klok rond feesten of genieten van Winterre­vue? Ontdek onze weekend­tips in en rond Antwerpen

  Geen zin om voor en na de nieuwjaars- en familiefeesten thuis te blijven zitten tijdens het weekend van zaterdag 31 december en zondag 1 januari? Dan helpen wij je graag verder met vijf leuke tips uit Antwerpen en omstreken. Of je nu houdt van een leuke familiedag, een culturele activiteit voor de meerwaardezoeker of een stevig dansfeest. Hier vind je voor ieder wat wils.
 1. Van Matriks tot ‘t Gelukske: bij deze 6 lokale winkels in de regio Antwerpen koop je het ideale kerstcadeau
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Matriks tot ‘t Gelukske: bij deze 6 lokale winkels in de regio Antwerpen koop je het ideale kerstca­deau

  Kerstmis nadert met rasse schreden en dat betekent voor sommigen ook dat ze nog in allerijl op zoek moeten naar een kerstcadeau. Ben jij nog op zoek naar originele geschenkjes en steun je daar graag de plaatselijke middenstand mee? Wij helpen je alvast op weg met deze zes lokale cadeautips. Van kandelaars in de vorm van het Centraal Station bij Matriks in Antwerpen tot houten speelgoed bij ‘t Gelukske in Ranst: hier koop je dit jaar je lokale kerstcadeaus in de ruime regio rond Antwerpen.
 2. Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Guapa tot LEF: bij deze 5 lokale boetiekjes in de regio Antwerpen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou vijf boetieks opgelijst in de regio Antwerpen, die jouw bezoekje waard zijn: van LEF in Antwerpen tot Guapa in Zoersel.
 1. Hij komt, hij komt...: op deze 7 plekken in de regio Antwerpen ontmoet jij Sinterklaas
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Hij komt, hij komt...: op deze 7 plekken in de regio Antwerpen ontmoet jij Sinter­klaas

  Sinterklaas is weer bijna in het land. De goedheilig man verjaart op 6 december en brengt dan traditiegetrouw pakjes rond bij alle brave kinderen. In de weken voor zijn verjaardag trekt de Sint samen met zijn pietengarde door het land om al die brave kinderen te ontmoeten. Hij meert aan in Antwerpen op zaterdag 12 november, maar op sommige plaatsen kan je hem al vroeger bezoeken. Onze redactie lijst alvast zeven plekken voor je op in Antwerpen en omstreken, waar de Sint de komende weken passeert: van Niel tot Wommelgem.
 2. Van Schoten tot Waarloos: op deze 14 kerstmarkten in de regio Antwerpen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Schoten tot Waarloos: op deze 14 kerstmark­ten in de regio Antwerpen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten veertien kerstmarkten op in Antwerpen en omstreken om helemaal in de kerststemming te komen.
 3. Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Akotrie tot Rodenburg: bij deze 6 winkels in de regio Antwerpen koop je alles wat je nodig hebt om je kerstboom te versieren

  Sinterklaas is weer naar Spanje en dat wil zeggen dat de kerstperiode er weer aankomt. Vele gezinnen beginnen stilaan met het versieren van de kerstboom en dompelen hun huis helemaal onder in de kerstsfeer. Tijd dus om je dozen met kerstdecoratie van zolder te halen of gewoon om nieuwe spulletjes te kopen natuurlijk. Onze redactie lijst voor jou alvast zes winkels in de ruime regio rond Antwerpen op waar je daarvoor terechtkan: van Akotrie in Antwerpen tot Rodenburg in Schoten.
 1. Tous ensemble! Op deze 9 plekken in de regio Antwerpen supporter jij voor onze Rode Duivels tijdens het WK
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Tous ensemble! Op deze 9 plekken in de regio Antwerpen supporter jij voor onze Rode Duivels tijdens het WK

  Het is bijna zover. Op zondag 20 november gaat het WK voetbal in Qatar van start. Onze Rode Duivels spelen er in de eerste ronde tegen Canada, Marokko en Kroatië, maar we hopen allemaal dat ze tot in de finale geraken op zondag 18 december. Weet jij al waar je de wedstrijden gaat bekijken? Wij lijsten alvast negen plaatsen voor je op in Antwerpen en omstreken, waar ze het WK uitzenden: van Edegem tot Wuustwezel.
 1. Van film tot een rockconcert: 6 tips in Antwerpen en omstreken voor je vrije dag op 1 november
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van film tot een rockcon­cert: 6 tips in Antwerpen en omstreken voor je vrije dag op 1 november

  Op 1 november is het Allerheiligen en dan hebben de meeste mensen een dagje vrijaf. Heel wat mensen gaan op 1 november ook naar het kerkhof, maar er valt op deze vrije dag meer te beleven. Weet jij niet goed wat te doen? Wij helpen je graag verder met zes uit-tips in Antwerpen en omstreken. Van naar de film gaan bij Cinema Lumière in Antwerpen tot een concert van Black Midi in Trix in Deurne. Er is voor elk wat wils.
 2. Van superhelden zoeken tot reizen naar de ruimte: met deze 7 activiteiten in de regio Antwerpen vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de herfstvakantie
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van superhel­den zoeken tot reizen naar de ruimte: met deze 7 activitei­ten in de regio Antwerpen vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de herfstva­kan­tie

  De herfstvakantie staat voor de deur en dus is het opnieuw tijd om leuke uitstapjes met de kinderen te plannen. Onze redactie zocht voor jou uit wat je allemaal kan doen met de kids in Antwerpen en omstreken. Van een superheldenzoektocht in Ekeren tot een expo over ruimtevaart in Antwerpen: met deze activiteiten kan jouw herfstvakantie niet meer stuk.
 1. Eén grote camping, nieuwe podia en extra festivaldag: Sunrise wil tiende verjaardag in stijl vieren
  Lille

  Eén grote camping, nieuwe podia en extra festival­dag: Sunrise wil tiende verjaardag in stijl vieren

  Sunrise Festival viert in 2023 zijn tiende verjaardag en wil dat in stijl vieren. Organisator Marijn Venmans maakt van de vrijdag een volwaardige festivaldag met optredens vanaf 16 uur, er komt een volledig nieuwe camping, nieuwe podia en extra attracties. “Door terug van twee naar één camping te gaan, kunnen we veel efficiënter werken én komt er budget vrij om voor nog meer beleving te zorgen”, zegt Marijn Venmans.
 2. Hij komt, hij komt...: op deze 10 plekken in de regio Mechelen en de Kempen ontmoet jij Sinterklaas
  PREMIUM
  Regio Mechelen/Kempen

  Hij komt, hij komt...: op deze 10 plekken in de regio Mechelen en de Kempen ontmoet jij Sinter­klaas

  Sinterklaas is weer bijna in het land. De goedheilig man verjaart op 6 december en brengt dan traditiegetrouw pakjes rond bij alle brave kinderen. In de weken voor zijn verjaardag trekt de Sint samen met zijn pietengarde door het land om al die brave kinderen te ontmoeten. Onze redactie lijst alvast tien plekken voor je op in de regio rond Mechelen en de Kempen, waar de Sint de komende weken passeert: van Bornem tot Lier en van Herentals tot Turnhout.