Natalia krijgt gelukswensen.
Volledig scherm
Natalia krijgt gelukswensen. © Vier

Zwangere Natalia openhartig: “Ik ben dankbaar dat ik dit nog kan op mijn 38ste”

TVNatalia kondigde haar zwangerschap vorige week aan op Instagram, en ondertussen is ze vijftien weken zwanger. In de zetel van ‘Gert Late Night’ gaf ze toe dat ze angst heeft om een fout te maken, maar een boodschap van familie en vrienden beurde haar meteen op.

28 reacties

 • Stephanie Vandendriessche

  2 jaar geleden
  Jammer van die commentaren over haar leeftijd. Ik denk altijd dat liefde primeert. En denk ook dat bij velen het ook niet evident is zwanger te worden. Zelf al start je op je jongere leeftijd... Ik ben blij voor haar dat het zo vlot ging. Een mokerslag voor velen dus bij commentaren over leeftijd en als ze plots toch op 'oudere 'leeftijd zwanger worden. Dat kies je ook vaak niet. Ik ben nu pas mama op mijn 34ste, ongewild zo lang moeten wachten,... maar de natuur beslist. Zo dankbaar nu wel!
 • Julien Tijtgat

  2 jaar geleden
  In de fleur van haar leven hé,hopelijk een gezond kindje dat is het belangrijkste
 • Yelene dekann

  2 jaar geleden
  De perfecte ouder bestaat niet en dat is een ontnuchtering wanneer kinderen daar achter komen maar zo kan men zijn fouten recht zetten.Iedereen maakt fouten,het is een kwestie van zijn eigen kinderen niet in gevaar te brengen,dat is pas een heel grove fout
 • Kris Delrue

  2 jaar geleden
  Geluk gewenst, te jong te oud speelt geen rol!
 • Gerda Heyndrickx

  2 jaar geleden
  Man, man, wat een negatieve reacties toch !! Een kersverse vader van boven de 50, dat vinden ze vertederend maar een volwassen vrouw van 38 wordt hier omschreven als te oud om kinderen te krijgen. Veel geluk Natalia en Frederik, jullie zullen het super goed doen !!!
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is