The Masked Singer
Volledig scherm
The Masked Singer © VTM

Zowel Giovanni Kemper, Stan Van Samang én Ian Thomas beweren dat ze de Duiker uit ‘The Masked Singer’ zijn

TVIs de Duiker uit ‘The Masked Singer’ nu al bekend? Op hun Instagrampagina’s verklaarden zowel Giovanni Kemper, Stan Van Samen en Ian Thomas al dat zij de zanger onder het masker zijn. Maar dat klopt natuurlijk niet, want er kan maar één iemand schuilgaan in dat pak. 

2 reacties

 • Nathalie Clauwaert

  11 maanden geleden
  is zeker Gio want in het begin stond een code van de breedtegraden en bij duiker kom je terecht bij Leiden, en wie is er geboren in Leiden ? Juist, Gio. Probeer maar met de anderen. Wolf komt uit Antwerpen en koningin heeft iets met St-Niklaas. 
 • Karla Desmet

  11 maanden geleden
  Ik ken die Gio niet, dus die zou het kunnen zijn. Ik herken absoluut de stem niet van Stan, noch van die Ian.Ik dacht in het prilste begin dat het wel eens Lotti zou kunnen zijn :)  Die zou zo overdreven in zijn rol blijven zitten van die duiker. Maar die theorie heb ik in het water doen vallen (ik vind zijn accent nergens in terug). Dus ja, verrassing of verassing komende vrijdag :)
 1. ‘Belgium’s Got Talent’-jury staat doodsangsten uit tijdens motorstunt vol halsbrekende toeren
  Play
  TV

  ‘Belgium’s Got Ta­lent’-ju­ry staat doodsang­sten uit tijdens motorstunt vol halsbreken­de toeren

  Op vrijdag zitten juryleden An Lemmens, Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters klaar voor een nieuwe lading acts in ‘Belgium’s Got Talent’. En die beloven deze week extra veel spektakel voor de jury: voor de eerste act komt trialbiker Emile (22) uit Brugge met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn zenuwslopende motorstunt, maar het wordt pas echt gevaarlijk wanneer hij de juryleden uitnodigt om hem te assisteren. Hij zal proberen om met zijn motorfiets over de vier juryleden tegelijk heen te springen zonder daarbij iemand te raken. Met knikkende knieën gaan An, Davy, Ruth en Bart het podium op. “Ik kan dit niet aan, ik heb zoveel schrik”, schreeuwt An. “We moeten blijven ademen!”, reageert Bart. Maar hoe loopt dit af?
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’
  Play
  TV
  4

  Staande ovatie voor Arthur na black-out en Soleil wist niet dat hij auditie moest doen: dit was ‘Belgium’s Got Talent’

  Een rollercoaster van emoties in de derde voorronde van ‘Belgium’s Got Talent’ vrijdagavond. Ruth Beeckmans (39) had de slappe lach, An Lemmens (41) was diep geraakt na een emotionele act, Bart Peeters (61) pinkte voor het eerst een traantje weg en Davy Parmentier (38) kroop op de jurydesk van enthousiasme. Ook voor de kandidaten zorgde het imposante podium voor extra stress. Zo dreigde een black-out de 22-jarige Arthur te nekken.