rv
Volledig scherm
© rv

Zingen en dansen geblazen: dit zijn onze favoriete muzikale series en films

De festivaltickets vliegen de deur uit, de line-ups worden steeds verder aangevuld en de knaldrang neemt zienderogen toe. Deze zomer mogen we de benen weer losgooien en onze danskriebels de vrije loop laten! Wij brengen je nu al in the mood met de beste muzikale series en films uit onze Kijkgids. Van muzikale lessen burgerschap in ‘We the People' (Netflix) en de aanstekelijke deuntjes in ‘Zoey’s Extraordinary Playlist’ (Streamz) tot het welklinkende levensverhaal van Freddie Mercury in ‘Bohemian Rhapsody' (Prime Video).

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.