Zeven maanden na de opnames van ‘Boer zkt vrouw’: welke koppels houden stand?

TVIn de slotaflevering van ‘Boer zkt vrouw’ brengt Dina Tersago zeven maanden na de opnames de vijf boeren voor het eerst samen in Damme. Ook de vijf partners blikken terug op dit bijzonder avontuur en brengen hun kant van het verhaal. Samen ontdekken ze hoe het - oorspronkelijk blinde - liefdesavontuur inmiddels is geëvolueerd.

0 reacties

 1. REALITYCHECK. ‘Big Brother’-deelnemer Sercan over z’n relatie met Vera en de bekentenis van ‘Temptation’-single Laure
  TV

  REALITY­CHECK. ‘Big Bro­ther’-deelnemer Sercan over z’n relatie met Vera en de bekentenis van ‘Temptation’-sin­gle Laure

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
 2. Maxime Meiland steunt haar moeder bij heftige islamuitspraken: “Ik begrijp haar visie op het geloof wel een beetje”
  TV
  8

  Maxime Meiland steunt haar moeder bij heftige islamuit­spra­ken: “Ik begrijp haar visie op het geloof wel een beetje”

  Dat de Meilandjes geen blad voor de mond nemen, bewijst de bekende familie keer op keer. Maar als Erica Meiland (58) in haar biografie heftige uitspraken doet over de islam doet dat serieus stof opwaaien. “Ik heb weleens drie van die pinguïns in de Hoofdstraat in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier”, leest de passage. Maanden later getuigt het van geen spijt. Maxime Meiland (26) staat haar moeder bij.
 3. Maak nu al kennis met de nieuwe boeren en boerin van ‘Boer zkt vrouw’: “Door de week is hij de boer, maar in het weekend zou je dat niet zeggen”
  TV

  Maak nu al kennis met de nieuwe boeren en boerin van ‘Boer zkt vrouw’: “Door de week is hij de boer, maar in het weekend zou je dat niet zeggen”

  Dina Tersago (43) begint er vrijdag weer aan. Dan is ze weer cupido van dienst voor vier nieuwe boeren en één sympathieke boerin in ‘Boer zkt vrouw’. Die stellen zich net zoals vorig jaar incognito voor. Het innerlijke primeert boven het uiterlijke, hun looks houden ze dus nog even geheim. Maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Welke boeren en boerin gaan dit seizoen op zoek naar de liefde?