VIER
Volledig scherm
© VIER

Zelfs Erik Van Looy sprakeloos: filmpjesronde zorgt voor ‘comeback van de eeuw’ in ‘De Slimste Mens’

TVHeerlijke 25ste aflevering van deze ‘Slimste Mens’. Met een erg goeie balans tussen humor en ernst. Met het duo Rik Verheye-Jelle De Beule als het prima bindmiddel. Nieuwkomer Lieven Scheire bewees van bij de start dat hij het wel eens ver zou kunnen schoppen. Al blijft ‘De Slimste Mens’ een verrassend spelletje. 

9 reacties

 • Patrick Jonkers

  2 jaar geleden
  Een van de betere afleveringen dit seizoen.....humor gelijk het moet zijn....
 • Els Van Looveren

  2 jaar geleden
  Rik , zo fier als wat op zijn vriend !
 • zina riffia

  2 jaar geleden
  Lieven is gewoon superslim.
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Waarom zoveel aandacht voor een tv - programma ? Degenen die het leuk vinden heeft de aflevering gezien, of opgenomen. Die laatsten willen niet weten hoe het afloopt. De anderen betalen tegen hun zin voor een artikel in de krant die hen koud laat. Kun je net zo goed over elk programma een artikel schrijven en van jullie krant een nieuwe Dag Allemaal of Story maken.
 • D. Vandegoede

  2 jaar geleden
  Ik had minder dan de helft van de jury commentaren verstaan. Dialect ontsiert de kwis.
 1. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV
  2

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.