'Hammertime'
Volledig scherm
'Hammertime' © VTM GO

Zelf een jacuzzi of waterglijbaan bouwen? Wout en Rob laten in ‘Hammertime' zien hoe je het doet

TVMet dit warme weer is er niets heerlijker dan in het water zitten. Helaas heeft niet iedereen zomaar een zwembad of jacuzzi ter beschikking. Gelukkig zijn er Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera, die in de nieuwe VTM GO-reeks ‘Hammertime' laten zien hoe je zo’n jacuzzi moet bouwen. 

1 reactie

 • Björn Hilkens

  2 maanden geleden
  Een tweedehands tractorband van 42 inch kost al om en bij de €300 en dan nog eens de kosten van die koperen buis is in deze tijden ook al niet goedkoop, doe daar de kosten van al het andere materiaal bij en dan kan je beter een opblaasbare jacuzzi in de winkel kopen. En dan nog iets, die 2 gasten hun woordenschat is ook niet om over te stoefen.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. Programmamakers maken het Bart Cannaerts aartsmoeilijk, maar maakt dat ook een verschil in ‘De Allerslimste Mens’?
  TV

  Programma­ma­kers maken het Bart Cannaerts aartsmoei­lijk, maar maakt dat ook een verschil in ‘De Allerslim­ste Mens’?

  Hij blijft winnen. Of overleven. Al maakten de programmamakers het hem dit keer wel écht héél erg moeilijk. Een fotoronde over alle mogelijke bonensoorten en een filmpje over de Netflix-reeks ‘Jeen Yuhs’. Wij wisten er niks van, u mogelijk ook niet. Geen rechtstreekse overwinning dus voor Bart Cannaerts. Maar in een onwaarschijnlijke finale redde Bart - alweer - zijn vel.
 4. De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelovende beelden van ‘Lupin: part 3'
  Play
  TV

  De galante Franse dief is terug: Netflix lost eerste veelbelo­ven­de beelden van ‘Lupin: part 3'

  Netflix heeft een eerste trailer van het derde seizoen van de populaire Franse Netflixserie ‘Lupin’ gelost. De reeks draait rond Assane Diop (gespeeld door Omar Sy), een man die ontdekt dat zijn vader onschuldig in de gevangenis zat én hem wil wreken, met alle gevolgen van dien. “Ik heb wraak genomen voor mijn vader. Ik wilde in het duister blijven, maar moest terugkeren in het licht. En kijk nu hoe ik verdwijn", klinkt het alvast erg mysterieus.