Geen enkele serie is veilig voor covid.
Volledig scherm
PREMIUM
Geen enkele serie is veilig voor covid. © HLN

Zeg vaarwel tegen deze populaire series: “Tv-wereld was altijd al onvoorspelbaar, maar door corona is geen enkele show nog veilig”

TV‘Grey’s Anatomy’s-ster Patrick Dempsey kondigde vorig jaar nog trots zijn nieuwe reeks ‘Ways & Means’ aan, maar helaas moest hij deze week concluderen dat zijn plannen in het water zijn gevallen vanwege het coronavirus. Jammer genoeg is hij niet de enige die een veelbelovende tv-serie moest laten varen vanwege de pandemie. “Geen enkele reeks is nog veilig, hoe populair ook.” 

0 reacties

 1. “Met wat geluk kunnen we deze zomer naar de cinema”: deze films staan op de planning, maar gevaar voor bioscopen dreigt uit andere hoek
  PREMIUM
  Film

  “Met wat geluk kunnen we deze zomer naar de cinema”: deze films staan op de planning, maar gevaar voor bioscopen dreigt uit andere hoek

  Het rampzalige 2020 is voorbij, maar ook filmjaar 2021 tekent zich voorlopig erg onduidelijk af. Van James Bond is nog geen spoor, Wonder Woman moet langer op stal blijven, de 'Zillion'-film met Matteo Simoni is al uitgesteld tot 2022. Welke films zullen we dan wél onder ogen krijgen, en waar en wanneer? "Ik vermoed toch wel deze zomer", stelt viroloog Mark Van Ranst gerust. Al zou het dan voor de bioscopen al te laat kunnen zijn.
 2. Gehate Jerrel na zijn ‘Big Brother’-avontuur: “Ik hoop dat niemand zijn dreigementen omzet in daden”
  PREMIUM
  TV

  Gehate Jerrel na zijn ‘Big Bro­ther’-avon­tuur: “Ik hoop dat niemand zijn dreigemen­ten omzet in daden”

  Twee luttele weekjes: meer had de flamboyante Nederlandse make-up- artiest Jerrel (25) niet nodig om een onuitwisbare indruk te maken in ‘Big Brother’. Helaas voor hem niet zo’n positieve... Jerrel werd bedolven onder de haatberichten toen hij nog in het ‘Big Brother’- huis woonde. “Als ze ermee dreigen om je vriend pijn te doen, dan komt dat hard binnen”, zegt Jerrel na zijn exit. “Ik besef nu dat ik het beter anders had aangepakt.”
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'