De Mol
Volledig scherm
PREMIUM
De Mol © Play4

“Ze knoeit, stuntelt en overtreft zich nooit of nergens”: onze man speurt mee naar ‘De Mol’

TV‘Follow the money’. Dat was de laatste raad die tante Nele, de ongelukkige lerares die ‘De Mol’ na aflevering 3 moest verlaten, ons naliet. Die raad hebben we gevolgd, naast een hoop andere tips en aanwijzingen die we noteerden tijdens onze wekelijkse speurtocht. Waarom stapte Anke als allereerste op uit de filmzaal? Wat is dat toch met die opvallende gewoonte van Sven? En wie bracht het minste bij aan de groepspot? Wij bekeken en bestudeerden, wikten en wogen de kandidaten.

3 reacties

 • Cecarine De Smet

  3 maanden geleden
  Wie doet er keihard zijn best om de pot zo dik mogelijk te maken? Zoek het in die richting
 • Cindy Hendrycks

  3 maanden geleden
  Follow the money hangt volledig af hoe dat geld berekend wordt. Wordt een winst verdeeld over de groep die daartoe bijdroeg of enkel aan diegene toegekend die het meest ervoor gezorgd heeft? Idem met verlies.
 • Sara Peeters

  3 maanden geleden
  Yens is de mol.
 1. RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunisme”
  PREMIUM
  TV
  1

  RECENSIE. ‘Money Heist: Korea’: “Deze ‘La casa de Squid Game’ ruikt vooral naar opportunis­me”

  De rode overallekes van ’Squid Game’ klopten vorig jaar de rode overallekes van ‘La casa de papel’, maar nu slaan beide fronten de handen in elkaar voor een Koreaanse remake van die laatstgenoemde. Een geniale joint venture die alle hitparades aan diggelen zal slaan? Of een doorzichtige poging van een in het nauw gedreven streamingzender om solvabel en relevant te blijven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.