Volledig scherm
© RV

Zach en Simone doen vragen rijzen bij ‘Temptation Island’: “Ze zijn een vals koppel!”

TVNadat Gianni en Melissa ‘Temptation Island’ moesten verlaten omdat ze hun gsm hadden meegesmokkeld, is er een nieuw koppel: Simone (31) en Zach (24). Volgens het persbericht wonen Zach en Simone al een jaar samen. Maar de Nederlandse ‘Temptation’-experte Michella Kox heeft daar haar bedenkingen bij. “Ik lach me kapot”, klinkt het in weekblad TV Familie. “Nou, mensen, jullie kijken naar lucht! Want 80% van ‘Temptation Island’ is net zo nep als mijn borsten.”

4 reacties

 • Tina Colpaert

  10 maanden geleden
  Ik vind dat tof programma kunnen we eindelijk eens goed lachen in deze trieste tijden en wat is verschil met familie of thuis daar heeft iedereen het al met elkaar gedaan!En ja natuurlijk hebben ze reserve koppels bij de hand maar deze zijn nep ze vlogen er al in alsof ze nooit iets anders gedaan hebben!
 • Floris Janssens

  10 maanden geleden
  Er is hier blijkbaar een publiek voor..
 • Jason Bellens

  10 maanden geleden
  Zou ook straf zijn moesten ze op 1 dag tijd ineens een nieuw koppel kunnen invliegen. Of zit daar altijd een reserve koppel? Dat indien er iets misloopt kan worden ingezet en anders een luxeverlof kado krijgt. Dacht het niet.. zijn 2 singles die koppel moeten spelen.. alles is in scène gezet
 • Bernd Vaes

  10 maanden geleden
  Als een zender moet leven van zulk bedenkelijk (zacht uitgedrukt) programma, wat is die zender dan waard?
 1. Hoe James Corden zelfs prins Harry wist te strikken: “Niemand neemt hem serieus, maar dat is net zijn kracht”
  PREMIUM
  Celebrities

  Hoe James Corden zelfs prins Harry wist te strikken: “Niemand neemt hem serieus, maar dat is net zijn kracht”

  Zes jaar geleden pakte de Brit zijn biezen richting de VS. Enkele blockbusters en razend populaire talkshow later is hij niet meer zomaar een komiek, maar een fenomeen. James Corden (42) ‘carpool karaokede’ zichzelf een weg naar het hart van zijn kijkpubliek, tot zelfs prins Harry zich geroepen voelde om eens gek te komen doen - tot grote frustratie van Oprah. De man is intussen 57 miljoen waard, ondanks de vernietigende geruchten die regelmatig de kop opsteken. “Geloof mij: James Corden is een eikel.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"