Yanni Bourguignon
Volledig scherm
PREMIUM
Yanni Bourguignon © VTM

Yanni Bourguignon, die Cédric speelt in Familie, krijgt haatreacties: “Sommigen willen mij persoonlijk een mep verkopen”

TV‘Hatelijk figuur!’ en ‘Ik zou hem graag een toekske op zijn gezicht willen geven’, de haatberichten die Yanni Bourguignon (22) naar zijn hoofd geslingerd krijgt van ‘Familie’-fans, liegen er niet om; hij is momenteel niet bepaald de chouchou van de soap. Wij vroegen Yanni naar de verschillen en overeenkomsten - jawel, die zijn er ook - tussen hem en zijn rol, en peilden ook naar zijn relatie en zijn studies. “De meeste van mijn medestudenten studeerden vorig jaar af, maar zitten sindsdien werkloos thuis.”

 1. De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen
  TV
  3

  De Mol 2021 is of een getrainde atleet of een duikster en blijft de troep genadeloos bestelen

  Vijf weken ver en de toekomstige winnaar of winnares van ‘De Mol’ moet het voorlopig stellen met een magere geldpot van welgeteld 14.600 euro. Net geen 50.000 euro werd al verkwanseld, verspild, verloren. Mede dankzij het zeer lepe spel van ‘De Mol’. Van die Mol weten we nu ook dat hij of zij een waterrat is ofwel erg fors getraind is. Niet iedereen houdt immers net geen drie minuten onder water zijn adem in. ‘De Mol’ wel! En dus wijzen we met plezier naar voetballer Lennart als grootste kanshebber. Tenzij Annelotte een -valse- waterrat is... Zij weigerde immers de waterproef te doen.
 1. Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenborstel mee en kom af!"
  Play
  Blijven Slapen

  Hoe is het nog met Jana en Philippe uit Blijven Slapen? "Pak gewoon uw tandenbor­stel mee en kom af!"

 2. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge