James Arthur
Volledig scherm
© James Arthur

Wuk?! 'Bevergem' is terug door besparingen bij VRT

TVDe VRT zendt vanaf vanavond opnieuw de absurde avonturen van Freddy De Vadder (foto) in het fictieve West-Vlaams dorp Bevergem uit. De herhaling op Eén - de reeks werd in 2015 voor het eerst uitgezonden op Canvas - is een rechtstreeks gevolg van de besparingen die de Vlaamse regering eerder al oplegde aan de openbare omroep. 

6 reacties

 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Waarom zenden ze eurovisie songfestivals niet terug uit? hoeveel zijn het er 50, 65
 • censor

  1 jaar geleden
  Weer een van die misbaksels, made in Vlaanderen....De VRT is begonnen met een rondje pesten, herhalingen Voor de derde keer "Trapped" mooie serie, doch er zijn nog andere series......kunnen we de VRT niet aanklagen wegens wanbeheer van belastinggelden, herhalingen, en overbodig personeel van SPA makelij...waar we nog niet van af zijn.En eigen maaksels verbieden, "eigen kweek" en dies meer ...waar halen ze het...
 • Henk Hugaerts

  1 jaar geleden
  Nu "de lijn" bijna stuk gemaakt is door onze politiekers hebben ze nu hun zinnen gezet op de afbraak van de VRT. Eén conclusie arm Vlaanderen arme politiekers, proficiat!
 • yves luyten

  1 jaar geleden
  De VRT had in de plaats van Bevergem ook FC De Kampioenen nog eens kunnen uitzenden.
 • Aernout De Maertelaere

  1 jaar geleden
  De VRT had anders wel centen om het verjaardagsfeestje van Elisabeth integraal en live uit te zenden? Hoeveel heeft dat grapje gekost? Welke politicus heeft de ballen aan het lijf om een wetsvoorstel in te dienen waarin de VRT geprivatiseerd wordt? Waarom hebben we een rode staatszender nodig? Leven we soms in een socialistische republiek?
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's