'Homo universalis' winnaar Wout.
Volledig scherm
'Homo universalis' winnaar Wout. © VRT

Wout mag zich na spannende strijd ‘Homo universalis’ noemen: “Jaar loopbaanonderbreking genomen om te reizen”

TVDe 27-jarige Wout uit Kessel-Lo kroonde zich donderdagavond na een spannend namenduel tot enige echte ‘Homo universalis’ in ‘Iedereen beroemd’ op Eén. In de finale nam hij het op tegen de 29-jarige Yannick uit Westerlo. De inzet was een gratis vakantie ter waarde van 18.000 euro én natuurlijk de eer.

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. KIJK. James Cooke dolblij na winnen van Gouden Roos voor 'James De Musical’: "Ik had het niet verwacht”
  Play
  TV

  KIJK. James Cooke dolblij na winnen van Gouden Roos voor 'James De Musical’: "Ik had het niet verwacht”

  Het Play4-programma ‘James De Musical’ heeft een Rose d’Or Award beet, oftewel een Gouden Roos, en dat in de categorie ‘Studio Entertainment’. Het gaat om een van de meest prestigieuze Europese tv-prijzen. Te gast bij ‘De tafel van vier’ reageerde James Cooke (38) voor het eerst op de overwinning. In de bovenstaande video is goed te zien dat Cooke duidelijk in zijn nopjes was.